Sata Sata Kalmadı Bişi Beni Ne Zaman Satcaksınız
-
senin zamanın daha var
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle şunu söyleyerek sözüme başlamak istiyorum ; AKP ' ci deqilim, sevmem. oyumu vereceğim 1 parti vardır ondan başkasınada kafama silah dayasalar genede başkasına vermem.! ama şu bir gerçekdir ki akp hükümeti türkiyeyi en iyi yönetenlerden 1 tanesidir, tamam adamlar kiraliyor ama sonuçda o ihaleye türklerde giriyor. ona kiralıyorlar.sonuçda satilmiyor kiralaniyor bu arkadaşlar bunu büyütecek ne var ? ülkeyi bundan başka iyi kim yönetti bana birisi örnek versin şu şu desin.bende tamam haklısınız eywallah diyeyim.deniz baykal mı iyi yönetecekdi ? muhsin yazıcıoğlu mu ? devlet bahçeli mi ? vs.
ha hiç mi hataları yok, Akp'ninde hataları var. ama akp'den iyi yönetecekde yokdur şuanda.
-----------------------------Dostum bak şimdi özelleştirme denilen şey kar edilen yerlere yapılmaz.YApılırsa adı başka bişii oluyo henüz bnde bilmiyom.+Biyeri 90 seneliine kiraya vermekle satmak arasında pekde fark görmüyorum ben.Şimdi olayı formulize edelim.
Köprünün aylık geliri:a olsun 1 yılda 12a gelir demi.2 yılda 24 a bu parayı cebe atman için senesi kadar beklicen.
Köprünün kira fiyatı.b olsun(b büyk a) b fiyatından 30 seneliiine kiraladın.Ana bi baktın cebe birden b para girdi.Burdan benim anladıım paraya ihtiyaç var yani kriz çıkmasın die götünü satar adamlar.Yoksa neden boğazlar gibi ii geliri olan biyer satılsın.* -
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle şunu söyleyerek sözüme başlamak istiyorum ; AKP ' ci deqilim, sevmem. oyumu vereceğim 1 parti vardır ondan başkasınada kafama silah dayasalar genede başkasına vermem.! ama şu bir gerçekdir ki akp hükümeti türkiyeyi en iyi yönetenlerden 1 tanesidir, tamam adamlar kiraliyor ama sonuçda o ihaleye türklerde giriyor. ona kiralıyorlar.sonuçda satilmiyor kiralaniyor bu arkadaşlar bunu büyütecek ne var ? ülkeyi bundan başka iyi kim yönetti bana birisi örnek versin şu şu desin.bende tamam haklısınız eywallah diyeyim.deniz baykal mı iyi yönetecekdi ? muhsin yazıcıoğlu mu ? devlet bahçeli mi ? vs.
ha hiç mi hataları yok, Akp'ninde hataları var. ama akp'den iyi yönetecekde yokdur şuanda.
-----------------------------Dostum bak şimdi özelleştirme denilen şey kar edilen yerlere yapılmaz.YApılırsa adı başka bişii oluyo henüz bnde bilmiyom.+Biyeri 90 seneliine kiraya vermekle satmak arasında pekde fark görmüyorum ben.Şimdi olayı formulize edelim.
Köprünün aylık geliri:a olsun 1 yılda 12a gelir demi.2 yılda 24 a bu parayı cebe atman için senesi kadar beklicen.
Köprünün kira fiyatı.b olsun(b büyk a) b fiyatından 30 seneliiine kiraladın.Ana bi baktın cebe birden b para girdi.Burdan benim anladıım paraya ihtiyaç var yani kriz çıkmasın die götünü satar adamlar.Yoksa neden boğazlar gibi ii geliri olan biyer satılsın.*
-----------------------------Anladık orasını o kadarını biliyoruz elbette ama neden Dış Kaynaklı Sermayedarlara Satılıyor biz ona dikkat çekiyoruz. Elimizi Kolumuzu Bağladıklarının bilincinde değillermi bunlar. Çıkacaksa ne çıkacaksa çıksın Çözsünlerde ne şekilde Çözsünler ama Eloğlunun şeyi ile değil. Varsa yoksa Kaynak Bizden olması gereklidir. Aksi halde gidişat Hayır değildir Taşıma Suylada Değirmen Dönmez. Bir Başka Sıkışıklıkta satacak bişey bulamayacaklar o zaman ne edecekler, Matematiksel izahata gerek varmı.
-
yav arkadaşlar özelleştirmenin yararı ne bi açıklayabilir misiniz? bence kar eden kurumu satmaları yanlış ama şiddetle savunanları tanıyorum ve hiç de azımsanacak şekilde değil yararı nedir bi deseniz ben anlayamadım