folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Satanizm Fenomeni , Hakkında Bilinen Yanlışlar Ve Spiritualite..

Satanizm Fenomeni , Hakkında Bilinen Yanlışlar Ve Spiritualite..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bence türkiyede satanistlik azgınlıktan başıboşluktan başka birşey değildir

zaten kuranda apaçık yazıyor o sizin düşmanınızdır diye

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    hepimiz satanistiz!

ben deilim ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:

Avrupada ki din adamlarının halklara yaptığı zulümler ve dinin insanlarca çıkarları doğrultusunda değiştirilmesi satanizmin çıkmasına yol açtı. Onları anlayabiliyorum. Aynı şeyler Türkiye'de olsa onlarla aynı fikirleri paylaşabilirdik. Fakat Türkiye'de satanistim diye geçinenlerin dayandıkları şey nedir? Düpedüz özentilik olduğunu düşünüyorum. Karanlık temalar, yaratıklar vs özenti metalciler aleminin karizmatik sözde dini. 

Satanizm'in kolları vardır .. kimileri kişisel gelişim için felsefe edinir , kimileri spiritual satanizmi ruh gelişimi için tercih eder , kimi sapkınlar şeytandan daha kötü olma ritüeli güderler ve buna satanizm derler .. ama satanizm çok elit bir olgudur..Din'de değildir..Lavey denen yaramaz herif Satanik kitaplar vs. uydurdu kıçından..da zaten satanizm özgürlük ve menfai gelişimdir..bir olguya itaat etmek veya bir ilahı hoşnut etmek için ibadet tarzı şeyler söz konusu değildir..Her şey bireyin kendisi içindir...tabi sen çok yüzeysel bakıyorsun .. satanizm senin için sokaktaki siyah giyinen uzun saçlı sakallı ve potansiyel metal dinleyicilerindne ibaret .. bu ritüeli felsefe edinmiş kişilerde zaten çoğu zaman giyimleri müzik tarzları ve inançlarını alet ederek kendilerini deşifre etmeye kalkışmazlar..gerek duymazlar 
    kendilerini etiketleme çabasıda yoktur..senin bahsettiklerin zaten..''ben satanistim ben farklıyım bana imrenin'ciler

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Dünyada satanizmden daha gereksiz birşeyin olduğunu düşünmüyorum..

Sapkınlıktan başka birşey yok ...Hepsi ortalıkta filozof edasıyla gezinir ama hiçbir .ikimden de anladıkları yoktur..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    dünyayı insanları gördükçe acaba bizi yöneten allah değilde şeytanmı diye çok soruyorum kendime edüt: satanaist değilimi ateist olma yolunda ilerliyorum :|

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:

Avrupada ki din adamlarının halklara yaptığı zulümler ve dinin insanlarca çıkarları doğrultusunda değiştirilmesi satanizmin çıkmasına yol açtı. Onları anlayabiliyorum. Aynı şeyler Türkiye'de olsa onlarla aynı fikirleri paylaşabilirdik. Fakat Türkiye'de satanistim diye geçinenlerin dayandıkları şey nedir? Düpedüz özentilik olduğunu düşünüyorum. Karanlık temalar, yaratıklar vs özenti metalciler aleminin karizmatik sözde dini.

Satanizm'in kolları vardır .. kimileri kişisel gelişim için felsefe edinir , kimileri spiritual satanizmi ruh gelişimi için tercih eder , kimi sapkınlar şeytandan daha kötü olma ritüeli güderler ve buna satanizm derler .. ama satanizm çok elit bir olgudur..Din'de değildir..Lavey denen yaramaz herif Satanik kitaplar vs. uydurdu kıçından..da zaten satanizm özgürlük ve menfai gelişimdir..bir olguya itaat etmek veya bir ilahı hoşnut etmek için ibadet tarzı şeyler söz konusu değildir..Her şey bireyin kendisi içindir...tabi sen çok yüzeysel bakıyorsun .. satanizm senin için sokaktaki siyah giyinen uzun saçlı sakallı ve potansiyel metal dinleyicilerindne ibaret .. bu ritüeli felsefe edinmiş kişilerde zaten çoğu zaman giyimleri müzik tarzları ve inançlarını alet ederek kendilerini deşifre etmeye kalkışmazlar..gerek duymazlar 
    kendilerini etiketleme çabasıda yoktur..senin bahsettiklerin zaten..''ben satanistim ben farklıyım bana imrenin'ciler

Metal müzik felsefesi ve Black Metal üstüne araştırmalar yaptığımdan konuyuda o yönden ele alıyordum. Açıklama tatmin edici teşekkürler.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    Ne o satanizmi aklama işimi çıktı şimdide =)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:

Avrupada ki din adamlarının halklara yaptığı zulümler ve dinin insanlarca çıkarları doğrultusunda değiştirilmesi satanizmin çıkmasına yol açtı. Onları anlayabiliyorum. Aynı şeyler Türkiye'de olsa onlarla aynı fikirleri paylaşabilirdik. Fakat Türkiye'de satanistim diye geçinenlerin dayandıkları şey nedir? Düpedüz özentilik olduğunu düşünüyorum. Karanlık temalar, yaratıklar vs özenti metalciler aleminin karizmatik sözde dini.

Satanizm'in kolları vardır .. kimileri kişisel gelişim için felsefe edinir , kimileri spiritual satanizmi ruh gelişimi için tercih eder , kimi sapkınlar şeytandan daha kötü olma ritüeli güderler ve buna satanizm derler .. ama satanizm çok elit bir olgudur..Din'de değildir..Lavey denen yaramaz herif Satanik kitaplar vs. uydurdu kıçından..da zaten satanizm özgürlük ve menfai gelişimdir..bir olguya itaat etmek veya bir ilahı hoşnut etmek için ibadet tarzı şeyler söz konusu değildir..Her şey bireyin kendisi içindir...tabi sen çok yüzeysel bakıyorsun .. satanizm senin için sokaktaki siyah giyinen uzun saçlı sakallı ve potansiyel metal dinleyicilerindne ibaret .. bu ritüeli felsefe edinmiş kişilerde zaten çoğu zaman giyimleri müzik tarzları ve inançlarını alet ederek kendilerini deşifre etmeye kalkışmazlar..gerek duymazlar

Metal müzik felsefesi ve Black Metal üstüne araştırmalar yaptığımdan konuyuda o yönden ele alıyordum. Açıklama tatmin edici teşekkürler.

ah black metal....

bilek metal gruplarının alayı para için satanist imajına bürürnen ters haç takan gruplar abi :)

adamlar kliplerinde kadınları carmağa fln geriolar :D

adamla röpörtaj yapıo gazeteci :D adam SATAN dan baska bi kelime demio fln...

herşey para için anlıcan ^_^ satanizmle uzaktan yakından alakası yok

bende arada ters haç takarım :D ama satanist deilim olma yolundada ilerlemiorm :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Norveç black metal grupları hariç diğer black gruplarının satanistliği fason diyebiliriz.Satanist öğeleri kullanarak prim yapıyorlar.Metal a headbangers journey'de büyük üstad Alice Cooper'ın söylediği birşey vardı."Bir gün marketteyim ve yanıma satanist takılan gruplardan bir genç gelip bir imzanızı alabilirmiyim bay cooper dedi.Hani sen satanistsin diye sorduğumda bık bık etti." (Tam metin böyle değil aklımda kalanını yazdım.) Gelelim satanizme.Bunu daha önce başka bir topicte de yazmıştım ama hatırlamıyorum hangisiydi.Ben satanizmi ikiye ayırıyorum.Satanizm ve modern satanizm şeklinde.Satanizmin doğduğu ilk yıllarda yani ilk satanistler şeytana tapardı fakat kötülük yapmazlardı ve şeytanın kötü olduğuna inanmazlardı.İnsanların yaptıkları kötülükleri şeytana yüklediklerini düşünürlerdi.Modern satanizm yani günümüzün satanizminde evil'a yani kötülükle iç içe olan şeytana tapılıyor.Kedi kesme, bakireleri kanırtıp öldürme vs. bunlar satanizmle ilgili alakalı değildir yeni neslin dübüründen uydurduğu ve satanist geçinen okuyup araştırmaktan aciz insanların kastıkları zırvalıklardır.Bunlar kolpadır, fasondur,hemzemdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:

Rica ederim..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 6348 Toplam Mesaj: 42