Satanizm Fenomeni , Hakkında Bilinen Yanlışlar Ve Spiritualite..
-
Yha beyler araştırmış güzel güzel yazmışsınız da Satanizm bir din değil bir felsefedir.İnsanın içindeki kötülüğe inanmasıdır satanizm.Ve içindeki kötülük yok etmeyi emreder, doğadaki 4 elementten sadece ateşin yok etmek için şeçildiğini düşünürler ve güçlerini buradan almaya uğraşırlar.Bütün bokun püsürün başladığı yer burasıdır aslında temel budur satanizmde.
Ama şunu da bilin ki (satanistler bunu söyleyerek çoğalırlar ve haklılar da) herkesin içinde az yada çok kötülük yapma isteği vardır ve bazınız için ne yazıkki bazınız içinse ne mutlu ki herkes az da olsa satanisttir.(iyimser veya hoşgörülü bir insanın kötülük yapması içindekine inandığı anlamına gelir olarak düşünürler)
-
yezidilik çok ilgimi çekti izmirde bunların ibadet yeri falan varmı? Bide bu "sit" ne? aradım yok öle bi site?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
yezidilik çok ilgimi çekti izmirde bunların ibadet yeri falan varmı? Bide bu "sit" ne? aradım yok öle bi site?
-----------------------------www.sataninturkey.org :)
ama üye olmak kolay deil xD
-
smartsecure bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
smartsecure bunu yazdı:
ben satanistmiyim evet satanistim ...
-----------------------------ne güzel ^_^ ahahahah
kedide kesiyin mi sen ? :| gan içiyin mi :|
-----------------------------kek bile yapıyorum ...
-----------------------------öldüm gülmekten yaa
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------www.sataninturkey.org :)
ama üye olmak kolay deil xD
-----------------------------o ne lan üye olmak için for.pdf indiriyon. sie kim uğraşir :)
-
sit = satan in turkey.
ruhani satanizm icin hazirlanmis bir site
ve sizlere yalvariyor uye olmaniz icin =) -
emynz bunu yazdı:
sit = satan in turkey.
ruhani satanizm icin hazirlanmis bir site
ve sizlere yalvariyor uye olmaniz icin =)
-----------------------------beyler bo$una üye olmak için kasmayın :D
gercekten cok sacma :D 13-14-15 ya$ında cocuklar dolu :D
allaha muhammede dine 2 küfür etmeyi satanistlik sanan insanlar toplulugu cogu :D
sonra :D
nette sato larla iligli dola$an yazıları forumlarında yayınlayıp bizim için ne diolar zhuaaııahashduashudas die gülen toplumun ezilmi$ insanları hepsi :D
-
qambler hacı site üyeliğin warsa referans göndersene benim maile. Bakıyım bi nası bi zırzavatmış bu site :Ç
-
HolyDemon bunu yazdı:
qambler hacı site üyeliğin warsa referans göndersene benim maile. Bakıyım bi nası bi zırzavatmış bu site :Ç
-----------------------------kanka :d küfürden banned ya :D
-
Beyinsizler için üretilmiş boş bi akım
başkenti ortaköy:DBen en çokda görüyorum başka varsa bilmem:D