Satılık - Swatch Beyaz Unisex Saat (SUIW405)
-
Saati sadece 1 kez taktım hocalar, çünkü bunu aldığımın ertesi günü doğum günümde aynı saatten bir tane daha hediye geldi, bu evde yattı. Kutusu, belgesi vs. içinde hep. Saatte milimetrik bir çizik bile yok. Ankara'da elden gösterme ve verme şansım var, onun dışında kargo ile halledebiliriz. Fiyatı pazarlıksız 70TL olarak belirledim. Saat sadece 1 kez kullanıldığı için sıfırdan farkı gerçekten yok dolayısıyla resim eklemek için uğraşmıyorum, ama alıcı arkadaş olur da çok isterse resim eklerim hocalar. Ürün için: http://www.swatch.com/tr_tr/watches/finder-detail.sku-SUIW405.html
-
icindeki gostergeleri calisiyormu hocam?
-
çalışıyor hocam, ama saniye dışındakilerin ne olduğunu tam bilmiyorum
-
fiyat uygun hayırlı satışlar up olsun...
-
Eyvallah hocam
-
saniye, sol üstteki kronometrenin dakikası, büyük saniye ibresi gibi olan kronometre, sag tarafta sarih var. öbür zımbırtı ne bilmiyorum basınç olabilir belki
-
hocam mümkünse resim atabilirmisin
-
akşam eve geçince atayım hocam
-
buradan ve özel mesaj ile resim soran arkadaşlar vardı, telefonumun kalitesiz kamerası için kusura bakmayın hocalar
edit:
manyaki tarafından 17/Kas/13 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Kordon siyah, ortası beyaz olsa belki düşünürdümde böyle bayan saatine çok benziyor be hocam.
-
Citizen bunu yazdı
Kordon siyah, ortası beyaz olsa belki düşünürdümde böyle bayan saatine çok benziyor be hocam.
siyah değil de belki lacivert olabilirdi hocam ama beyaz da çok şık, çok beğeni alıyorum saati taktığımda ama tabi kıştan ziyade yazın güzel oluyor. saat unisex olduğu için beyaz kullanmışlar sanırım.