Satılık - Swatch Beyaz Unisex Saat (SUIW405)
-
kredi kartıyla alabilir miyim sanalpazar.comdan falan? bir de 50 yap hocam şunu bana :S
edit : 50 yap havale çekeyim hocam saat geldiğinde anında hesabında olur para.
Prometheus tarafından 17/Kas/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam yapabilceğim son fiyatımı yazdım gerçekten buraya. iş bankası ya da misli ile alabilirim ödemeyi ancak. :(
-
Çok beğendimde şuan para yok alacaklar listesine ekleyeyim şu saati :)
-
manyaki bunu yazdı
hocam yapabilceğim son fiyatımı yazdım gerçekten buraya. iş bankası ya da misli ile alabilirim ödemeyi ancak. :(
hocam 50 yap havale çekicem istediğin hesaba. saati alır almaz paran cebinde olacak.
-
Prometheus bunu yazdımanyaki bunu yazdı
hocam 50 yap havale çekicem istediğin hesaba. saati alır almaz paran cebinde olacak.
hocam inan ki 70'den aşağı verirsem rahat edemem. gerçekten verebilceğim en iyi fiyatı verdim nete de bakın istersen
-
manyaki bunu yazdıPrometheus bunu yazdımanyaki bunu yazdı
hocam inan ki 70'den aşağı verirsem rahat edemem. gerçekten verebilceğim en iyi fiyatı verdim nete de bakın istersen
tmm hacı seni de kırmıyım ben de hediye alıcam. bulmuşken alayım başka hediye aramıyım hem senin işin görülsün. adresi pm atıyorum. ödeme için konuşmak istediğin bi durum varsa söyle. ben saati alıp açınca hemen haale çekeyim siyorum sana uygun mu?
-
Prometheus bunu yazdımanyaki bunu yazdıPrometheus bunu yazdımanyaki bunu yazdı
tmm hacı seni de kırmıyım ben de hediye alıcam. bulmuşken alayım başka hediye aramıyım hem senin işin görülsün. adresi pm atıyorum. ödeme için konuşmak istediğin bi durum varsa söyle. ben saati alıp açınca hemen haale çekeyim siyorum sana uygun mu?
Hocam kişisel olarak algılama lütfen seni de kaç yıldır biliyorum tahribattan öyle ya da böyle ama daha önce dilim çok yandığından dolayı önce ödeme sonra ürün şeklinde satmayı planlıyorum ben.
-
e nasıl yapcaz hocam o zaman? sanalpazardan satış aç alayım. tek taraflı düşünme empati kur. bak ben fiyat için seni kırmadım. orta yol bulalım.
-
Prometheus bunu yazdı
e nasıl yapcaz hocam o zaman? sanalpazardan satış aç alayım. tek taraflı düşünme empati kur. bak ben fiyat için seni kırmadım. orta yol bulalım.
Kreyzi, SerYolcu ve RootB hocalarımla alışverişim oldu daha önce hocam senin de illa ki çok kişiyle olmuştur. Aralarından kefil olan olursa halledemez miyiz? Yarın öğlen 12den önce mutlaka kargolamış olurum. (Sanal Pazar konusunu cevaplamadım hocam çünkü komisyonu kim ödeyecek tartışmasına girmeden halledebilir miyiz diye bir yokluyorum :)
-
tmm neyse ne fiyatta yardım ettin ne ödeme sırası içinde ama hadi olsun bakalım =) tamam diyorsan adresi pm atıyom. hesap numarası at sen de bana. birazdan havale geçeyim. varsa yapıkredi hesabı daha iyi olur. yarın da kargolarsın. artık saatte sıkıntı varsa yaraklarayan basıcam :D garantisi de geçmiş herhalde.
anlaştık mı? daha da hayır demezsin sanırım :D