folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık - Swatch Beyaz Unisex Saat (SUIW405)

Satılık - Swatch Beyaz Unisex Saat (SUIW405)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

kredi kartıyla alabilir miyim sanalpazar.comdan falan? bir de 50 yap hocam şunu bana :S

edit : 50 yap havale çekeyim hocam saat geldiğinde anında hesabında olur para.

Prometheus tarafından 17/Kas/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

hocam yapabilceğim son fiyatımı yazdım gerçekten buraya. iş bankası ya da misli ile alabilirim ödemeyi ancak. :(

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok beğendimde  şuan para yok alacaklar listesine ekleyeyim şu saati :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    manyaki bunu yazdı

hocam yapabilceğim son fiyatımı yazdım gerçekten buraya. iş bankası ya da misli ile alabilirim ödemeyi ancak. :(

hocam 50 yap havale çekicem istediğin hesaba. saati alır almaz paran cebinde olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

hocam 50 yap havale çekicem istediğin hesaba. saati alır almaz paran cebinde olacak.

hocam inan ki 70'den aşağı verirsem rahat edemem. gerçekten verebilceğim en iyi fiyatı verdim nete de bakın istersen

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    manyaki bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

hocam inan ki 70'den aşağı verirsem rahat edemem. gerçekten verebilceğim en iyi fiyatı verdim nete de bakın istersen

tmm hacı seni de kırmıyım ben de hediye alıcam. bulmuşken alayım başka hediye aramıyım hem senin işin görülsün. adresi pm atıyorum. ödeme için konuşmak istediğin bi durum varsa söyle. ben saati alıp açınca hemen haale çekeyim siyorum sana uygun mu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

tmm hacı seni de kırmıyım ben de hediye alıcam. bulmuşken alayım başka hediye aramıyım hem senin işin görülsün. adresi pm atıyorum. ödeme için konuşmak istediğin bi durum varsa söyle. ben saati alıp açınca hemen haale çekeyim siyorum sana uygun mu?

Hocam kişisel olarak algılama lütfen seni de kaç yıldır biliyorum tahribattan öyle ya da böyle ama daha önce dilim çok yandığından dolayı önce ödeme sonra ürün şeklinde satmayı planlıyorum ben.

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

e nasıl yapcaz hocam o zaman? sanalpazardan satış aç alayım. tek taraflı düşünme empati kur. bak ben fiyat için seni kırmadım. orta yol bulalım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

e nasıl yapcaz hocam o zaman? sanalpazardan satış aç alayım. tek taraflı düşünme empati kur. bak ben fiyat için seni kırmadım. orta yol bulalım.

Kreyzi, SerYolcu ve RootB hocalarımla alışverişim oldu daha önce hocam senin de illa ki çok kişiyle olmuştur. Aralarından kefil olan olursa halledemez miyiz? Yarın öğlen 12den önce mutlaka kargolamış olurum. (Sanal Pazar konusunu cevaplamadım hocam çünkü komisyonu kim ödeyecek tartışmasına girmeden halledebilir miyiz diye bir yokluyorum :)

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

tmm neyse ne fiyatta yardım ettin ne ödeme sırası içinde ama hadi olsun bakalım =) tamam diyorsan adresi pm atıyom. hesap numarası at sen de bana. birazdan havale geçeyim. varsa yapıkredi hesabı daha iyi olur. yarın da kargolarsın. artık saatte sıkıntı varsa yaraklarayan basıcam :D garantisi de geçmiş herhalde.

anlaştık mı? daha da hayır demezsin sanırım :D

Toplam Hit: 2473 Toplam Mesaj: 24