Satılık 128 Gb Flash Disk Sıfır
-
alev_sacan bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
128Gb demişsin ama hd tune ekran görüntüsünde 134gb yazıyor. İçine 128gb lık dosya atıp ekran görüntüsü koyabilirmisin.
http://www.heise.de/download/h2testw.html
Şu programı çalıştırıp write and verify diyerek çıktısını koyarsan gerçekten 128gb mı anlarız.
Çünkü birkaç ayar ile kolayca 1gb lık flash diski bile 1tb gösterebilirsin ama dosyayı yazmaz.
Tamamdır hemen deniyorum. Yok şüpheniz elbet olacak ama her türlü şeyi denerim problem yok.
multi üye detected
-
salihgs bunu yazdıalev_sacan bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
128Gb demişsin ama hd tune ekran görüntüsünde 134gb yazıyor. İçine 128gb lık dosya atıp ekran görüntüsü koyabilirmisin.
http://www.heise.de/download/h2testw.html
Şu programı çalıştırıp write and verify diyerek çıktısını koyarsan gerçekten 128gb mı anlarız.
Çünkü birkaç ayar ile kolayca 1gb lık flash diski bile 1tb gösterebilirsin ama dosyayı yazmaz.
Tamamdır hemen deniyorum. Yok şüpheniz elbet olacak ama her türlü şeyi denerim problem yok.
multi üye detected
Multi falan değil hocam boku bokuna banlatıpda iş çıkarma.
-
reprezant ların doktorlara ilaçların etken maddesini açıklamak için hediye ettiği flash belleğin aynısı
-
tuz_ruhu_03 bunu yazdısalihgs bunu yazdıalev_sacan bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
multi üye detected
yalnız kabak gibi ortada multi işte... Adminleri konuya davet ediyorum :)
-
usb 3,0 olaymış iyimiş
-
reel değidir hackdir
-
Flash'a madem guveniyorsun kargola, test etsin alacak kisi. Alet saglamsa parayi, tirt ise flash'i yollar.
(ps) multimi anlamasi kolay ip den anlar admin amcalar.
-
Fdumanli bunu yazdıtuz_ruhu_03 bunu yazdısalihgs bunu yazdıalev_sacan bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
multi üye detected
Kabak gibi nasıl ortada anlayabilmiş değilim ama adminler kontrol edebilir.
Ürüne gelince, ürün alev_sacana aittir. Ürünü test etmeye devam ediyor. Test ettikçe zaten hatalar vs. gözüküyor. Kimseyi dolandırmaya çalışmıyoruz zorla da satmıyoruz. Ürünün zaten fiyatı kalitesini az çok belli ediyor. Ürünün kalitesini bizde sizinle beraber AYRINTILI şekilde görüyoruz.
-
tuz_ruhu_03 bunu yazdıFdumanli bunu yazdıtuz_ruhu_03 bunu yazdısalihgs bunu yazdıalev_sacan bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
multi üye detected
Kabak gibi nasıl ortada anlayabilmiş değilim ama adminler kontrol edebilir.
Ürüne gelince, ürün alev_sacana aittir. Ürünü test etmeye devam ediyor. Test ettikçe zaten hatalar vs. gözüküyor. Kimseyi dolandırmaya çalışmıyoruz zorla da satmıyoruz. Ürünün zaten fiyatı kalitesini az çok belli ediyor. Ürünün kalitesini bizde sizinle beraber AYRINTILI şekilde görüyoruz.
o zaman yazarsın ilk posta ürün şu üyeye ait diye. yazmazsan 'kabak gibi ortada' olur bunun adı. kefili de sensin zaten.
-
Aahaha konu fena fail olmuş yalnız. :D