Satılık 16GB Iphone 6+
-
gecen @andrei ile bulusup laflamistik. elindeki iphone ise gayet temizdi. eger satilan iphone o ise.
kolay gelsin @andrei
up olsun.
-
yunusdogan bunu yazdıcrafty bunu yazdı
hocam bir şey soracam mesela androidde 8 gb diyor hafıza ama android bunun 4gb ını kullanıyor kullanıcıya geriye 4 gb kalıyor kullanabilmesi için. iphone da durum nedir 16 gb dediğinde tamamnı kullanıcının kullanabilmesi için ayrılmış vaziyette mi? yani 16 gb net hafıza mı brüt mü?
16nın bir kısmı sisteme ait..
12 küsür kalıyor
-
abi apple da şu olayı anlamadım gitti, 16 nedir ya? 4 ü sistem desen kaldı 12, e elzem programları yüklesen 4-5 gb de o tutar, müzik-foto vs. derken sürekli dolu hafızayla gezineceksin çok kötü bi hadise bence.
şimdi kalkıp apple i savunmayın bana 2 bin liralık telefon yapıyorsun 64 le 16 arasında öyle daaağlar kadar üretici fiyatı uçurumu yok, telefon başına beş altı dolar ya oynuyordur ya oynamuyordur o seviyede mass üretim yapan adam için.
yanlış anlama ürününü kötülemiyorum dostum, nyie böyle birşey yapıyorlar onu çözemiyorum bir türlü.
-
SweetyVolty bunu yazdı
abi apple da şu olayı anlamadım gitti, 16 nedir ya? 4 ü sistem desen kaldı 12, e elzem programları yüklesen 4-5 gb de o tutar, müzik-foto vs. derken sürekli dolu hafızayla gezineceksin çok kötü bi hadise bence.
şimdi kalkıp apple i savunmayın bana 2 bin liralık telefon yapıyorsun 64 le 16 arasında öyle daaağlar kadar üretici fiyatı uçurumu yok, telefon başına beş altı dolar ya oynuyordur ya oynamuyordur o seviyede mass üretim yapan adam için.
yanlış anlama ürününü kötülemiyorum dostum, nyie böyle birşey yapıyorlar onu çözemiyorum bir türlü.
adam piyasaya 256 sinida sunuyor 16sinida sen istedigini al.
-
128gb siyahda ben satiyorum fiyat 2600 garantili