Satılık 16GB Iphone 6+

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

gecen @andrei ile bulusup laflamistik. elindeki iphone ise gayet temizdi. eger satilan iphone o ise.

kolay gelsin @andrei

up olsun.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    crafty bunu yazdı

hocam bir şey soracam mesela androidde 8 gb diyor hafıza ama android bunun 4gb ını kullanıyor kullanıcıya geriye 4 gb kalıyor kullanabilmesi için. iphone da durum nedir 16 gb dediğinde tamamnı kullanıcının kullanabilmesi için ayrılmış vaziyette mi? yani 16 gb net hafıza mı brüt mü?

16nın bir kısmı sisteme ait..

12 küsür kalıyor 

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

abi apple da şu olayı anlamadım gitti, 16 nedir ya? 4 ü sistem desen kaldı 12, e elzem programları yüklesen 4-5 gb de o tutar, müzik-foto vs. derken sürekli dolu hafızayla gezineceksin çok kötü bi hadise bence. 

şimdi kalkıp apple i savunmayın bana 2 bin liralık telefon yapıyorsun 64 le 16 arasında öyle daaağlar kadar üretici fiyatı uçurumu yok, telefon başına beş altı dolar ya oynuyordur ya oynamuyordur o seviyede mass üretim yapan adam için.   

yanlış anlama ürününü kötülemiyorum dostum, nyie böyle birşey yapıyorlar onu çözemiyorum bir türlü. 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    SweetyVolty bunu yazdı

abi apple da şu olayı anlamadım gitti, 16 nedir ya? 4 ü sistem desen kaldı 12, e elzem programları yüklesen 4-5 gb de o tutar, müzik-foto vs. derken sürekli dolu hafızayla gezineceksin çok kötü bi hadise bence. 

şimdi kalkıp apple i savunmayın bana 2 bin liralık telefon yapıyorsun 64 le 16 arasında öyle daaağlar kadar üretici fiyatı uçurumu yok, telefon başına beş altı dolar ya oynuyordur ya oynamuyordur o seviyede mass üretim yapan adam için.   

yanlış anlama ürününü kötülemiyorum dostum, nyie böyle birşey yapıyorlar onu çözemiyorum bir türlü. 

adam piyasaya 256 sinida sunuyor 16sinida sen istedigini al. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Creator
    Creator's avatar
    Erkek

128gb siyahda ben satiyorum fiyat 2600 garantili

aquila non captat muscas! - d0gma.org
Toplam Hit: 2283 Toplam Mesaj: 16
iphone 6 plus