Satılık Apple Ürünleri
-
bilkom garantisi varsa ve %10 yapiyorsan bence cok iyi.
-
hocam macbook pro için ram fiyatları nelerdir ?
model bu : http://kisalink.tk/ie9
Ar0fer tarafından 23/Eki/12 09:28 tarihinde düzenlenmiştir -
4s 16 GB fiyatını pm atarmısın..
-
4s 16 GB fiyat nedir
-
ben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.
-
banada bul olmamı
-
SweetyVolty bunu yazdıben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.
Buldukların 0 ve Türkiye de garantisi var mı ? Varsa almayı düşünürüm o fiyata satacaksan ?
-
Ben bulduğunuz üzerinden %10 demedim arkadaşlar diyorumki bana bak kardeş şu sitede şu dükkanda bu ürün 3000 TL işte linki bu yada adresi bu bende diyorumki orda ne kadarsa bende size %10 eksiğine veririm çünkü hepsinden ucuza almıyorum evet ama hepsinden ucuza satabilirim bırakın sırrıda bana kalsın. Varsa bağcıyla muhattap olmadan üzüm yemek isteyen buyursun :)
Birçok PM'e cevap yazdım arkadaşlar fiyatları gördü.
Iphone 4s sorulmuş 16GB Apple mağaza fiyatı 1890 TL Bazı yerlerde 1700 e de var sürümden kazanmak için bende % 10 düşüp 1550 TL ye satıyorum nakit TR Bilkom garantili ve Faturalı olarak.
Saygılar.
-
gvn666 bunu yazdı
Ben bulduğunuz üzerinden %10 demedim arkadaşlar diyorumki bana bak kardeş şu sitede şu dükkanda bu ürün 3000 TL işte linki bu yada adresi bu bende diyorumki orda ne kadarsa bende size %10 eksiğine veririm çünkü hepsinden ucuza almıyorum evet ama hepsinden ucuza satabilirim bırakın sırrıda bana kalsın. Varsa bağcıyla muhattap olmadan üzüm yemek isteyen buyursun :)
Birçok PM'e cevap yazdım arkadaşlar fiyatları gördü.
Iphone 4s sorulmuş 16GB Apple mağaza fiyatı 1890 TL Bazı yerlerde 1700 e de var sürümden kazanmak için bende % 10 düşüp 1550 TL ye satıyorum nakit TR Bilkom garantili ve Faturalı olarak.
Saygılar.
Çok iyi fiyat.
-
CenkSertoz bunu yazdı
Apple Cinematic Display 24" kaç para kardeşim?
Kardeş selam; şimdi gördüm mesajını 24 inç şuanda türkiyede sadece teşhir ürünleri var ama 27 istersen fiyat 2500 TL apple magaza fiyatı 2750 TL % 10 ile 2500 ama daha iyisi var fiyatın diyorsan yada garantili teşhir ürünü istersen mesaj atarsan fiyat bilgilendirmesi yaparım saygılar.