Satılık Avea Hat
-
... ... 1881
satılık değil
-
Bırakın beyler akılda kalıcı diye bu fiyatlara hat mı satılır, saçmalamayın gözünüzü seveyim. Ben konuyu şaka falan sandım adamlar ciddi ciddi fahiş fiyatlar istiyor :) Sim kartın 10mb falan hafızası varsa ben de alırım o ayrı mesele.
Ulaşmak isteyen zaten ya telefon rehberine kaydeder ya bi kağıda falan yazar taş devrinde yaşamıyoruz akılda kalıcılığı neymiş, bul rehberden tıkla arasın kendi. Ne ara bu kadar tembel, hafızasına kıyamayan bi toplum olduk
DadasAdam tarafından 28/Mar/13 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
xxx 95 95
-
0xxx 500 300 1
ne kadar eder hocalar ?
-
aradığımız bi numaranın kullanımda olup olmadığını, boş olup olmadığını söyeleyen bi uygulama var mı avea/turkcell/vodafone dan birinde?
-
BeyinAdam bunu yazdı
Bırakın beyler akılda kalıcı diye bu fiyatlara hat mı satılır, saçmalamayın gözünüzü seveyim. Ben konuyu şaka falan sandım adamlar ciddi ciddi fahiş fiyatlar istiyor :) Sim kartın 10mb falan hafızası varsa ben de alırım o ayrı mesele.
Ulaşmak isteyen zaten ya telefon rehberine kaydeder ya bi kağıda falan yazar taş devrinde yaşamıyoruz akılda kalıcılığı neymiş, bul rehberden tıkla arasın kendi. Ne ara bu kadar tembel, hafızasına kıyamayan bi toplum olduk
hocam bide dolandırıcılık açısından düşün.
0555 555 55 55 numaradan mesaj geliyor bilmem ne kazandınız diye
senin benim gibi insanlar yutmaz ama cahal insanlar için %100 kanar.bide böyle düşün derim.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
aradığımız bi numaranın kullanımda olup olmadığını, boş olup olmadığını söyeleyen bi uygulama var mı avea/turkcell/vodafone dan birinde?
bayilerde var ( en azından vodafone bayinde) çünki kendi numaramı ben seçtim
-
BeyinAdam bunu yazdı
:))
hala denirmi bilmem ama,akılda kalıcı numaralara 'ne numara bee ,pezevenk numarası gibi' denirdi :)
hayırlı satışlar.
-
Yorumları okudum da yok o numara o kadar etmez de , yok özel numara olurmus , yok telefon rehberı varmıs da ne gerek varmıs akılda kalmasına vss ...
Şu gıcık gıcık YORUM YAZAN arkadaslar ... Bi baksın şu lınke yaa ...
Siz akıllısınız , Burada 414 sayfada verılen ortalama 8.000 ilan sahibi APTAL ...
Satılır satılmaz , Alınır alınmaz ayrı konudur , Tartısılır amenna ... Ama herseye muhalefet Partisi yapmanıza gerek yok ...
Alın da bi inceleyın ya ...! Bir konu actık hattımızı satıyoruz dedık bi ton mesaj alan varsa mesaj atsın alsın yoksa sallayın ya yorum yapacaksanız canınız sıkılıyorsa su asagıda lınkte 250.000 TL fiyat isteyen adamlarla gıdın ugrasın mesaj atın , onlarla polemık yaratın please ...
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-numara?sorting=price_descToplam 414 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.
-
0xx7 736 x 737 iyi teklif gelirse bende satarım :P