Satılık Avea Hat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

... ... 1881

satılık değil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Bırakın beyler akılda kalıcı diye bu fiyatlara hat mı satılır, saçmalamayın gözünüzü seveyim. Ben konuyu şaka falan sandım adamlar ciddi ciddi fahiş fiyatlar istiyor :) Sim kartın 10mb falan hafızası varsa ben de alırım o ayrı mesele.

Ulaşmak isteyen zaten ya telefon rehberine kaydeder ya bi kağıda falan yazar taş devrinde yaşamıyoruz akılda kalıcılığı neymiş, bul rehberden tıkla arasın kendi. Ne ara bu kadar tembel, hafızasına kıyamayan bi toplum olduk

DadasAdam tarafından 28/Mar/13 00:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

xxx 95 95

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

0xxx 500 300 1

ne kadar eder hocalar ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

aradığımız bi numaranın kullanımda olup olmadığını, boş olup olmadığını söyeleyen bi uygulama var mı avea/turkcell/vodafone dan birinde?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Bırakın beyler akılda kalıcı diye bu fiyatlara hat mı satılır, saçmalamayın gözünüzü seveyim. Ben konuyu şaka falan sandım adamlar ciddi ciddi fahiş fiyatlar istiyor :) Sim kartın 10mb falan hafızası varsa ben de alırım o ayrı mesele.

Ulaşmak isteyen zaten ya telefon rehberine kaydeder ya bi kağıda falan yazar taş devrinde yaşamıyoruz akılda kalıcılığı neymiş, bul rehberden tıkla arasın kendi. Ne ara bu kadar tembel, hafızasına kıyamayan bi toplum olduk

hocam bide dolandırıcılık açısından düşün.

0555 555 55 55 numaradan mesaj geliyor bilmem ne kazandınız diye 

senin benim gibi insanlar yutmaz ama cahal insanlar için %100 kanar.bide böyle düşün derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

aradığımız bi numaranın kullanımda olup olmadığını, boş olup olmadığını söyeleyen bi uygulama var mı avea/turkcell/vodafone dan birinde?

bayilerde var ( en azından vodafone bayinde) çünki kendi numaramı ben seçtim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

:))

hala denirmi bilmem ama,akılda kalıcı numaralara 'ne numara bee ,pezevenk numarası gibi' denirdi :)

hayırlı satışlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yorumları okudum da yok o numara o kadar etmez de , yok özel numara olurmus , yok telefon rehberı varmıs da ne gerek varmıs akılda kalmasına vss ...

Şu gıcık gıcık YORUM YAZAN arkadaslar ... Bi baksın şu lınke yaa ...

Siz akıllısınız , Burada 414 sayfada verılen ortalama 8.000 ilan sahibi APTAL ...

Satılır satılmaz , Alınır alınmaz ayrı konudur , Tartısılır amenna ... Ama herseye muhalefet Partisi yapmanıza gerek yok ...

Alın da bi inceleyın ya ...!    Bir konu actık hattımızı satıyoruz dedık bi ton mesaj alan varsa mesaj atsın alsın yoksa sallayın ya yorum yapacaksanız canınız sıkılıyorsa su asagıda lınkte 250.000 TL fiyat isteyen adamlarla gıdın ugrasın mesaj atın , onlarla polemık yaratın please ...

http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-numara?sorting=price_desc 

Toplam 414 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

0xx7 736 x 737 iyi teklif gelirse bende satarım :P

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 9310 Toplam Mesaj: 70