Satılık Avea Hat
-
CAgAtAy bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar
hiç bir özelliği yok bence
Senın o hıcbır ozellıgı yok dıyen hat ıcın gecen hafta , internmette satısta oldugunu goen bırı aradı (999 TL ye sattıgıım)
0532 777 77 77 numarasıyla takas edermısın dıye sordu etmem dedım :)
Sence bu numaralrın hıcbır ozellıgı yoksa , Sana yorum da yok ...
Sakın deme baka sımdı kalkıp 777 77 77 Özel bır numara dıye , adam bana onu vermeyı ve benım 666 8 999 numaramı almayı teklıf ettı kafa kafaya ...Hacı yanlış anlama da 777 77 77 numarasıyla takas etmediysen o da senin mallığın
Onu bi önceki sayfada yazdım zaten :D
-
Absolut bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar
sen ne gibi bi ozellik bekliodun takla falanmi atsin kart ? olay akilda kalici olmasi zaten sekli var daha fazlasini beklememek gerek
Şu lafı bana etmiş olsan konunun altında komaya sokardım seni ama neyse..
Kimse kartin takla atmasını falan beklemiyo ayrıca bunu bekleyecek kadar da gerizekalı değil kimse , Ayrıca süha abi numaranın pek gideri yok gibi sanki yinede hayırlı satışlar.. -
tolgaStain bunu yazdıAbsolut bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar
sen ne gibi bi ozellik bekliodun takla falanmi atsin kart ? olay akilda kalici olmasi zaten sekli var daha fazlasini beklememek gerek
Şu lafı bana etmiş olsan konunun altında komaya sokardım seni ama neyse..
Kimse kartin takla atmasını falan beklemiyo ayrıca bunu bekleyecek kadar da gerizekalı değil kimse , Ayrıca süha abi numaranın pek gideri yok gibi sanki yinede hayırlı satışlar..Kardesım Sattım Hattı 300 TL ye ya :)
Yarın Öğlen 14:00 de devir işlemlerını yapıcaz hattın :) -
7777777 ile takas etmemenin sebebi beğenmediğin içinmi yoksa adamamı güvenmedin.Meraktan soruyorum
-
jawsap67 bunu yazdı
7777777 ile takas etmemenin sebebi beğenmediğin içinmi yoksa adamamı güvenmedin.Meraktan soruyorum
Her ikisi de , adamin konusmasi guven uyandirmadi bu bir , kendi numaramdan caymak istemedim bu iki , o zamanki psikolojim neden oykeydi bilmiyirum ama teklif yine gelse takasa girerdim ...
-
JiggSaw bunu yazdıpersian tarafından 17/Oca/14 00:10 tarihinde düzenlenmiştirpersian bunu yazdı
Bayilerimizden dolayı binlerce numara gören birisi olark,bence o numaranın hiç bir özelliği yok. 532 777 li numarayla,arkadşın o numarayı takas kimse etmez. Ya sarhoştur yada makara yapmıştır adam... Bu konuda ses ve video kaydı olsa bile inanmam o derece :) 250ye sattıysada helal olsun büyük iş başarmış...
Arkadaşın numara 250 ediyorsa, benim numaralar 25000den aşağı gitmez herhalde...
9099009 Bu numaramdan tanımadığım birilerini aradığımda kimse açmıyor :D
4888888 ikinci hattım
2161616 Abimin kullandığı
2772727 Babamın kullandığı
3061905 Kuzenime vermiştim,kombineye karşılık değişti...Benım numara Özel değildi de , bu senın verdıklerının neresı ozel? :)
Cidden merak ettım , 909 9 009 numarası mı daha mantıklı guzel , yoksa 666 8 999 numarası mı daha guzel bilemedım şimdi ...
Delikanlı gıbı 909 9 009 diyorsan zaten sana yapacak yorum kalmamıs ...
*
Tamam hocam sensin... Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş seninkide o hesap... Senin o güzel dediğin numarayı ben tenezül edipte müşteriye satmak için bile özellikle almam, gerisini sen düşün :d -
gece gece iyi güldüm hee .d
-
hayırlı olsun kardeşim süha paraları aldıktan sonra iki oyun powlinq patlatırız he .D sözün war
-
rewolt84 bunu yazdı
hayırlı olsun kardeşim süha paraları aldıktan sonra iki oyun powlinq patlatırız he .D sözün war
Ayip ediyorsun biladerim , powling senin kopegin olur ;-)