Satılık Baya Birşey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

bencede uzatmayın

hafız aldım ekran kartını canavar gibim çalışıyo. kendi bilgisayarıma taktım tüm özellikler açık underground oynayabiliyorum :D yehuuu

hayrını gör kardeşim. sana kaç para tuttu kargo?

aynı 12 tl. kırılabilir yapmayabilirdin. ve tel ihbara da gerek yoktu. neyse olan oldu boşver

kırılabilire para almadı. söledim gerek yok diye. adamlar dikkat etsin abi yapıştırayım dedi. tel ihbarınıda ben yapmadım. gerek yok diyosun kafalarına göre ekliyo a.q.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

250 gb sata hdd ile lga bordların 5 ide satıldı. alan arkadaşlara hayırlı olsun.

kalan malzemeler 2nci mesajda belirtiliyor.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    hocam bas ve amfi ye ne istiyorsunuz? özellikleri markası vb. nelerdir?

crimeangel bunu yazdı

hocam aslında lazım oldukça ben bunları makinalara taksam, daha fazlasına satarım ama, acil paraya ihtiyacım var. arabaya bi ton masraf yaptım. k.kartına girdik birazda :) ayrıca arabası için kutulu bas ve amfi isteyen varsa onuda veririm :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    kokorecci bunu yazdı
    hocam bas ve amfi ye ne istiyorsunuz? özellikleri markası vb. nelerdir?

crimeangel bunu yazdı

hocam aslında lazım oldukça ben bunları makinalara taksam, daha fazlasına satarım ama, acil paraya ihtiyacım var. arabaya bi ton masraf yaptım. k.kartına girdik birazda :) ayrıca arabası için kutulu bas ve amfi isteyen varsa onuda veririm :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jbl-1100-w-kutulu-bass-ve-jamerson-1500-w-amfi-ikisi-birlikte-95706482/detay/

200 liraya vercem. 200 veren oldu sahibindende ama ordan vermedim. maksat bi müridimiz faydalansın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek
    Arkadaştan aldığım harddiski bir yakınımın bana yüksek kotalı bir harddisk hediye etmesnden dolayı satıyorum.Arkadaş nasıl yolladıysa öyle duruyor hiç açmadım pcye takmadım.Fiyat yine aynıdır.isteyen varsa mesaj atabilir.
Toplam Hit: 7927 Toplam Mesaj: 66