Satılık Bazı Şeyler
-
-
66albay bunu yazdı
O zaman 70 TL verir artık.
-
JuMaN bunu yazdı66albay bunu yazdı
O zaman 70 TL verir artık.
Hocam yapabilecegim son fiyattır. 70 liraya bize bile gelmedi. Hepsi buradayida bilmeyen yok sanki. parayı alıyor 50 gün sonra kargo yapıyor. Hemen kargo yapacam ben.
-
Abiler elinizde laptop hdd varmidir ?
Benim icin calisiyo olmasi 2.5 olmasi ve sata olmasi yeterlidir.
Boyut hic onemli degil en dusuk kac gb varsa uyar.
Tesekkurler
-
hayırlı satışlar hocam :)
-
scarletbeard bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın tabi ilk baş senin satışlar. Benim elimde de notebook için lcd panel, harddisk, ram(dd2), dvd-rw falan var. İsteyen olursa pm atabilir :) Hayırlı satışlar hocam
Hocam elimde 40 tane lcd Panel var 95 liradan satıyorum. Orjinal LG Satılmıyor. Bilgin olsun 120 liradan 95 Liraya kadar çektim.
HOCAM benim LAPTOP ACER ASPİRE 4935 14 inc ekran paneline ihtiyacım var. mevcut mu
-
BarisYigit bunu yazdı
Abiler elinizde laptop hdd varmidir ?
Benim icin calisiyo olmasi 2.5 olmasi ve sata olmasi yeterlidir.
Boyut hic onemli degil en dusuk kac gb varsa uyar.
Tesekkurler
Çok var kaç tane gerekiyor 1 tanemi barış
-
Desingers bunu yazdıscarletbeard bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın tabi ilk baş senin satışlar. Benim elimde de notebook için lcd panel, harddisk, ram(dd2), dvd-rw falan var. İsteyen olursa pm atabilir :) Hayırlı satışlar hocam
Hocam elimde 40 tane lcd Panel var 95 liradan satıyorum. Orjinal LG Satılmıyor. Bilgin olsun 120 liradan 95 Liraya kadar çektim.
HOCAM benim LAPTOP ACER ASPİRE 4935 14 inc ekran paneline ihtiyacım var. mevcut mu
Malesef 15 var
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/lg-lp156wh4-15-6-quot-led-ekran-90602699
tbt fiyatı farklıdır. -
Fatih`te nerdesin hocam belki bi uğrarım
-
Hellaven bunu yazdı
Fatih`te nerdesin hocam belki bi uğrarım
Fevzi Paşa cd. Atikali mh. Si civarlarındayız. 0532 732 24 90 Gelmeden önce ararsan iyi olur.