Satılık Bazı Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

TOSHİBA SATELLİTE S500-118 440 LİRA

ASUS EEE 1000HA 180 TL

ikisi tarafımdan alınmıştır. hayırlısı olsun kardeşim.

Tşk ederim. Abim sanada hayırlı olsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sağolasın. lenovoya bişeyler yapabilseydin aslında onu alacaktımda. şuan param yetmedi ondan alamadım. :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

sağolasın. lenovoya bişeyler yapabilseydin aslında onu alacaktımda. şuan param yetmedi ondan alamadım. :S

Abim gerçekten satışlar kar amaçlı değildir. Yoksa yapardım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dedim ya yapabilseydin diye. telefonla konuştuk anlaştık. ama önümüzdeki ay ben ikramiyemi alnıca satılmamış olursa onuda alabilirim :)

hoşuma gitti o.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

dedim ya yapabilseydin diye. telefonla konuştuk anlaştık. ama önümüzdeki ay ben ikramiyemi alnıca satılmamış olursa onuda alabilirim :)

hoşuma gitti o.

İnş Abim nasipse neden olmasin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

ASUS EEE 1000HA 180 TL

geçen hafta arkadaşa parasını gönderdim, toshibayı yolladı bana. yollamdan önce asusu tekrar incelemiş. sıkıntılı olduğu için onu tavsiye etmedi, yollamadı. onun yerine dv 5000 bir makina aldım sağolsun.

toshibayı şuan kullanıyorum. bir sıkıntı yok şimdilik. arkadaşla daha önce alışverişi olmayan kişilere referans olsun diye yazıyorum ki, aklınızda soru işareti kalmasın. sağlam ve güvenilir bir arkadaş. hatta daha 60 lira yollıcamda, daha arayıp parayı bile sormadı sağolsun :)

>scarletbeard kusurabakma kardeşim, geçen hafta ve bugün eft yapacak zaman bulamadım. kısmetse yarın sabahtan 60 liranı çıkarırım. hakkını helal et.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

ASUS EEE 1000HA 180 TL

geçen hafta arkadaşa parasını gönderdim, toshibayı yolladı bana. yollamdan önce asusu tekrar incelemiş. sıkıntılı olduğu için onu tavsiye etmedi, yollamadı. onun yerine dv 5000 bir makina aldım sağolsun.

toshibayı şuan kullanıyorum. bir sıkıntı yok şimdilik. arkadaşla daha önce alışverişi olmayan kişilere referans olsun diye yazıyorum ki, aklınızda soru işareti kalmasın. sağlam ve güvenilir bir arkadaş. hatta daha 60 lira yollıcamda, daha arayıp parayı bile sormadı sağolsun :)

>scarletbeard kusurabakma kardeşim, geçen hafta ve bugün eft yapacak zaman bulamadım. kısmetse yarın sabahtan 60 liranı çıkarırım. hakkını helal et.

Çarşamba perşembeye kadar sorun yok ondan sonrası sıkıntı. :D

Toplam Hit: 3628 Toplam Mesaj: 38