Satılık Bb 9900 Bold
-
müridler satılık bb 9900 bold var. kutusu, sarj aleti, kulaklığı ile beraber verilecektir. Garantisi devam etmektedir ve telpa dır. İsteyenlere ilanın linkini atabilirim. Fiyatı 460 tl dir..
-
Hocam yanlis anlama konunu da baltalamak gibi bi niyetim yok hayirli satislar.
Lakin blackberry gibi harbiden igrenc bi telefonu alip kullanmak akil isi mi ? Cok merak ediyorum bu telefonu alanlar hangi kafayla aliyolar.
-
hocam 300 e bile teklif veren çıksa ver elinde kalır öle sap gibi
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hocam yanlis anlama konunu da baltalamak gibi bi niyetim yok hayirli satislar.
Lakin blackberry gibi harbiden igrenc bi telefonu alip kullanmak akil isi mi ? Cok merak ediyorum bu telefonu alanlar hangi kafayla aliyolar.
Hocam ben memnunum telefonumdan lakin kullandigim bi tarife yuzunden almamam gereken bi bis paketini almisim ve bundan dolayi avea ile sıkıntı yasadım. Hallettık cok sukur ama tahaatumden dolayı cıkamıyorum aveadan o yuzden satıyorum telefonu. -
moustache bunu yazdı
hocam 300 e bile teklif veren çıksa ver elinde kalır öle sap gibi
Hocam inebilecegim son fiyat 450 dahada asagisi olmaz zaten parayada ihtiyacim var. Vardir bi yerlerde nasibi bekleyip gorucez.. -
Arkadaş doğru söylemiş.BlackBerry'nin eski piyasası kalmadı.Geçen bi arkadaş 200 liraya satmaya çalıştı satamadı evde yatıyor şimdi.Üstelik telefon sıfır gibiydi.Fiyatta çok zaten.50-100 lira daha koyulup Galaxy S2 falan alınabilir.
-
Citizen bunu yazdı
Arkadaş doğru söylemiş.BlackBerry'nin eski piyasası kalmadı.Geçen bi arkadaş 200 liraya satmaya çalıştı satamadı evde yatıyor şimdi.Üstelik telefon sıfır gibiydi.Fiyatta çok zaten.50-100 lira daha koyulup Galaxy S2 falan alınabilir.
Haklisin piyasasi dustu bayag ama bu telefonun kullanim amaci farkli hocam. Uygulama veya oyun telefonu degil cok fazla. Yani galaxy s2 mi yoksa bu mu diye bi karsilastirma olmasi dogru degil bence. -
Ayrica müridler telefon cok temizdir kilifiyla beraber kullanilmistir. Kilifida yaninda verilecektir..
-
up
-
Bu göl bu mayayı tutmaz dostum.
-
resım koy bakıyım bı