Satılık Bb 9900 Bold
-
Cupofcoffee bunu yazdı
Bu göl bu mayayı tutmaz dostum.
nasipse olur hocam :)
-
HeyQirs bunu yazdı
resım koy bakıyım bı
ilan bu hocam burdan bakabilirsin resimlerine..
-
Vay amk zamanında 1800tl di bu telefon, ve klavyesini ben çok seviyordum çok rahat. Blackberry'nin öküz telefonlarıyla bu telefonu karıştırmyın, ayrı bir güzelliği var bu telefonun.
-
trampfd bunu yazdı
Vay amk zamanında 1800tl di bu telefon, ve klavyesini ben çok seviyordum çok rahat. Blackberry'nin öküz telefonlarıyla bu telefonu karıştırmyın, ayrı bir güzelliği var bu telefonun.
eyvallah hocam :)
-
bende bb kullanıyorum telefonda abuksubuk oyun ve program deneme hobiniz yoksa bb kıral...mesajda halen en rahat telefon birtek bb internet paketi alma olayı saçma.
-
nevorapat bunu yazdı
bende bb kullanıyorum telefonda abuksubuk oyun ve program deneme hobiniz yoksa bb kıral...mesajda halen en rahat telefon birtek bb internet paketi alma olayı saçma.
evet hocam internet paketi olayı saçma. bis paketinden dolayı aveanın bana atmaya çalıştığı kazığı olayın üzerine gitmem suretiyle hallettim çok şükür. bundan dolayı bi daha sıkıntı yaşamamk için satıyorum telefonu yoksa memnunum telefonumdan.
-
Up olsun muridler kusura bakmayin :)
-
O fiyata o cihazi burada kimse almaz 450 demissin 400 e bile satamazsin...
Bi ara kliksa 9900 bold u 550 tl ye satti...
Sana onu taahhutle cok pis satmislardir da , sen hic bir sekilde 350 den yukari veremezsin (ki insallah verirsin)
Up ve Bilgin olsun ...
-
JiggSaw bunu yazdı
Sana onu taahhutle cok pis satmislardir da , sen hic bir sekilde 350 den yukari veremezsin (ki insallah verirsin)
Up ve Bilgin olsun ...
hocam ben çok yakın bi arkadaşımdan aldım bu telefonu yaklaşık 3 ay önce zaten o ilk sahibiydi ve daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi avea ile bis paketinden dolayı kişisel olarak bi sıkıntım oldu o yüzden satıyorum telefonu. 450 tl ye aldım arkadaştan telefonu aynı fiyattan satmak istiyorum bakalım nasibi neymiş. Teşekkür ederim..
-
sasalil bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Up ve Bilgin olsun ...
hocam ben çok yakın bi arkadaşımdan aldım bu telefonu yaklaşık 3 ay önce zaten o ilk sahibiydi ve daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi avea ile bis paketinden dolayı kişisel olarak bi sıkıntım oldu o yüzden satıyorum telefonu. 450 tl ye aldım arkadaştan telefonu aynı fiyattan satmak istiyorum bakalım nasibi neymiş. Teşekkür ederim..
Hayırlısı be !! :)
//