Satılık Blackberry Curve 8520
-
Baltalama maltalama bilmem kardeşim ama kek değil resmen TOPKEK yerine koyuyorsun milleti 500 tl cirlop gibi 9700 Bold var piyasada aralarında dünya kadar fark var edeceği maksimum 250 tl mal senin söz senin allah 600 satmayı nasip etsin.
-
2. el 8520 o kadar mı eder hocam ne yaptın sen?? :|
ben alıcam kız arkadaşıma hediyo olarak 0 olsa daha iyi olur ama 400 2. ele dediysen yuh dedim içimden telefonun fiyatına.. ( bayadır telefon fiyatlarına bakmıyorum da)300 küsür de alalım..
çünkü zaten 2 3 ay önce telefonun sıfır fiyatı 299du 2. elini sen hesap et ve şimdiki verdiğin fiyatı kontrol et hı? -
dostum telefonunu gönder 30 tl ye sim kilidini kırayım :)))
-
Cihazı altyapısı hangi operatöre bağlıysa ara imei no söyle sana nasıl aktif edeceğini anında söyler para bayılma boşu boşuna
-
389 a 0 aldı arkadaş 1-2 hafta önce medimarkette ya da bimeksten
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Cihazı altyapısı hangi operatöre bağlıysa ara imei no söyle sana nasıl aktif edeceğini anında söyler para bayılma boşu boşuna
-----------------------------madem adamlar şifreyi söyleyeceklerdi neden telefonu sim kilitli satıyolar (akıl mantık...
-
herkes kafasına göre sallamış bir şeyler. şu anda 8520 yi en uygun hepsiburada.com satıyor. http://www.hepsiburada.com/Liste/blackberry-curve-8520/productDetails.aspx?productId=telcepblack8520&categoryId=371946&SKU=TELCEPBLACK8520
299 tl falan filan geçin. birisi demiş telefon perttir. la telefonu 1 kere kullandım o da kendi telefonumun sarjı bitti bi arama yaptım çıkarttım kartı. böyle telefon pert oluyorsa olsun :) birisi demiş üste para vermen lazım sonrada yazmış 300 e ver alim. mantıksızlık..
Son fiyat 375 tl.
TELEFON 3 AYLIK 1 KERE SİM KART TAKILDI.
Almak isteyenler pm ile ulaşabilir. 299 tl diyen arkadaşa ithafen; hocam 3310 al :) zamanında o telefonada o kadar para verdiniz :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-----------------------------400 e bul ben alıcam.
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Baltalama maltalama bilmem kardeşim ama kek değil resmen TOPKEK yerine koyuyorsun milleti 500 tl cirlop gibi 9700 Bold var piyasada aralarında dünya kadar fark var edeceği maksimum 250 tl mal senin söz senin allah 600 satmayı nasip etsin.
-----------------------------onu al hocam o zaman :) CİRLOP gibiyse.
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------dostum telefonunu gönder 30 tl ye sim kilidini kırayım :)))
-----------------------------sen hangi bayrağa selam veriyorsun?