Satılık Blackberry Curve 8520
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Cihazı altyapısı hangi operatöre bağlıysa ara imei no söyle sana nasıl aktif edeceğini anında söyler para bayılma boşu boşuna
-----------------------------bu telefon operatör telefonu değil. simlocksuz geliyor zaten. orasında burasında turkcell logosu yok. turkcell logolu olanlar 430 tl. hepsiburada şu anda 540 ye satıyor. 2 gün sorna telefonun fiyatı 530 tl. saygılar sevgiler :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------dostum telefonunu gönder 30 tl ye sim kilidini kırayım :)))
-----------------------------sen hangi bayrağa selam veriyorsun?
-----------------------------benim selam verdiğim bayrak direği varyaaaaaaaaa .....
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Cihazı altyapısı hangi operatöre bağlıysa ara imei no söyle sana nasıl aktif edeceğini anında söyler para bayılma boşu boşuna
-----------------------------bu telefon operatör telefonu değil. simlocksuz geliyor zaten. orasında burasında turkcell logosu yok. turkcell logolu olanlar 430 tl. hepsiburada şu anda 540 ye satıyor. 2 gün sorna telefonun fiyatı 530 tl. saygılar sevgiler :)
-----------------------------gold'da 450 tl 100 lira farkla hepsi buradadan alan salak varsa kendi bilir.
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------dostum telefonunu gönder 30 tl ye sim kilidini kırayım :)))
-----------------------------benim selam verdiğim bayrak direği varyaaaaaaaaa .....
-----------------------------:) alakaya maydonoz diyorum bilader :) biz ne diyoz sen ne diyon :)) biz telefonda sim lock sorunumu var diyorum
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-----------------------------Ayakta alkışlıyorum.
-----------------------------Helal :D
-
Birader kusura bakmada taktım çıkarttım gösterdim vermedim gibi hitaplar bu telefonun ikinci el olduğunu değiştirmez. Az ikinci el diye bişeyde yok kurufasulyemi bu alacağımdan değil hitabından dolayı yazdım bunları e satarsan ne güzel tabi. Alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum
-
abi adamın ihtiyacı vardır bırakın istediği fiyata satsın baltalamayı zaten araştırmadan da kimse almaz
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Birader kusura bakmada taktım çıkarttım gösterdim vermedim gibi hitaplar bu telefonun ikinci el olduğunu değiştirmez. Az ikinci el diye bişeyde yok kurufasulyemi bu alacağımdan değil hitabından dolayı yazdım bunları e satarsan ne güzel tabi. Alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum
-----------------------------:)) peki şöyle bir şey söylim sana. git şimdi bir telefoncuya aynı iki telefonu sor. fiyatları farklı olan. adama sor neden böyle?
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------:) alakaya maydonoz diyorum bilader :) biz ne diyoz sen ne diyon :)) biz telefonda sim lock sorunumu var diyorum
-----------------------------Elimde bu telefondan var. Telefon 3 aylık. siyah renkte. özelliklerini bilirsiniz zaten. hepsiburada.com da fırsat ürünü kdv dahil 460 tl, normal fiyatı 530. Turkcell ürünü değildir. Turkcell de satıyor 428 tl ye ancak kilitli geliyor. IMMAP kodu gerekiyor. vs neyse işte pek anlamam.
- bunları benmi yazdım bilader ??? belliki telefonun sim kilitli durumda bilmiyosun bari efendi konuş bayrak mayrak diyosun benim sinirlerimi geriyosun
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-----------------------------Doğru soyluyeni 9 koyden kovarlar hocam dikkat!! :)