Satılık Dizi Arşivi.
-

Bir Kadın Bir Erkek – Tüm Bölümler (107 Bölüm)

Kurtlar Vadisi Pusu – Tüm Bölümler ( 93 Bölüm )

Lost – Tüm Bölümler ( 6 Sezonun tamamı )

Prison Break – Tüm Bölümler ( 4 Sezonun tamamı )

How I Met Your Mother – Tüm Bölümler ( 5 Sezonun Tamamı )

Family Guy – Tüm Bölümler ( 7 Sezonun Tamamı )
Fiyat :
1 Dizi : 15 TL
2 Dizi : 20 TL
3 Dizi : 30 TL
4 Dizi : 40 TL
5 Dizi : 50 TL
6 Dizi : 60 TL
Kargo Benden. Ayrıca bir dizi alırsanız yanına tüm bölümlerini indiremediğim dizileri vericem. Çok güzel hareketler bunlar, olacak o kadar, supernatural, çocuklar duymasın gibi..
Konuyu lütfen baltalamayın. Sadece alacak olan arkadaslar olan arkadaslar ve ciddi eleştirilerde bulunacak olan arkadaslar mesaj yazarsa sevinirim…
-
1 kadın 1 erkek ve kurtlar vadisi alınabilir. Ama diğer dizilier torrentten tüm sezonları toplu halde kolaylıkla bulunabilecek divxplanetle altyazı indirip bs playerdan fln güzel kalitede sorunsuz izlenir yabancı dizileri aynı sndeki gibi indirmem 2-3 günümü alır sonra kopyala yaz ztn. Değiceğini düşünmüyorum.
-
öncelikle kolay gelsin birader..karşında bi dizi manyağı var..indirdikten sorada dıski yeni dizilere açmak için silen:) elimde bulunmasını istediğim diziler var.Fakat bazı dizileri 720p istyrum..mesala Spartacus,Visitors,supernatural Fkat bunların bazıları daha 1. sezonda heralde aynı fiyat olmaz..ornek soru sorayım oazamn:
1.Spartacus : 1sezon 720p
2.visitors :1sezon 720p
3.how i met ur mum :hepsi 720p
4.house md : hepsi 720p
5.Chuck : hepsi 720p
nedir bunun günahı?
-
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------
1 kadın 1 erkek ve kurtlar vadisi alınabilir. Ama diğer dizilier torrentten tüm sezonları toplu halde kolaylıkla bulunabilecek divxplanetle altyazı indirip bs playerdan fln güzel kalitede sorunsuz izlenir yabancı dizileri aynı sndeki gibi indirmem 2-3 günümü alır sonra kopyala yaz ztn. Değiceğini düşünmüyorum.
kısmen doğrı olabilir ama uğraşmak istemeyen için iyi bir hizmet.bunla ilgili daha oncede konu açılmıştı sanırım..Bunları saklamak için için alımıs hdd de bir yatırım ve maliyet.fiyatlar uygunsa hem ben mutl olurum hemde arkdasın cabası sonuçlarnır.vardır heralde boyle dusunen çok kişi. -
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------doğru diyosun hocam da 1 megabit hızla bunların bir tanesini indirmek 2-3 hafta alıyor.
-
super natural tüm sezonlar 720p hd terminator sarah connor tüm sezonlar hd 15 lira veririm 2 sine hocam konumda var zaten lazımdı...
-
noldu len karaborsacı ses seda çıkmıyo polismi bastı =)
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------illa up, yukarı gibi mesajlarmı atmam gerekiyo konu burda işte alan alır işine gelmeyen uzar kimseyi zorlayamam :)
-
Fdumanli bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
-----------------------------illa up, yukarı gibi mesajlarmı atmam gerekiyo konu burda işte alan alır işine gelmeyen uzar kimseyi zorlayamam :)
-----------------------------ağlamayana meme yok emmi :D
-
Güzel. pm attım hocam.
-
Hocam bende bir çizik atayım ...