Satılık Domainler Çok Özel [ 1.000 TL - 10.000 TL ]
-
Domainler Listesi
- E-iletisim.com.tr = 3500 TL
- E-Sinema.com.tr = 2250 TL
- E-Secim.com.tr = 2500 TL
- E-Anket.com.tr = 2000 TL
- E-Blog.com.tr = 4000 TL
- E-urun.com.tr = 7000 TL
- E-Kozmetik.com.tr = 2500 TL
- E-Spor.com.tr = 3000 TL
- E-Reklam.com.tr = 9000 TL
- E-Avukat.com.tr = 1500 TL
- E-Tesbih.com.tr = 1000 TL
- E-Matbaa.com.tr = 6000 TL
- E-Tamir.com.tr = 1000 TL
- TicaretRehberi.com.tr = 1500 TL
- EvdenEveNakliyatci.com = 1500 TL
- E-Otel.com.tr = 10.000 TL
- E-Tabela.com.tr = 2000 TL
- E-Dekorasyon.com.tr = 3000 TL
- E-Cicekci.com.tr = 10.000 TL
MSN : destek@sanatnetwork.com
MSN : Azapx1@hotmail.com
Domain Fiyatları Bellidir, Pazarlık Payı Yoktur.
-
bu domainlere 4 haneli fiyat vereceklerin sike sürülecek aklı yoktur ya da zaten zengindir.
hayırlı satıslar.
edit :
yanlıs anlasılmasın, domainler kötü demiyorum, fiyatlar ütopik geldi sadece, en azında Tahribat icin ütopik.
-
Domainler çok iyi ama tbt den bunları alacak kişi çıkmaz :D
-
com.tr yi ancak şirketinide satman lazımki alsın adam yoksa şifreleri verirsin ertesi dakika domaini bir dilekçe ile yine geri alırsın
Düzenleme: Domainlerin bir kaçını sorguladım sonuçlanmamış başvuru diyor senin dahi olmayan domaini nasıl satacaksın?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------com.tr yi ancak şirketinide satman lazımki alsın adam yoksa şifreleri verirsin ertesi dakika domaini bir dilekçe ile yine geri alırsın
-----------------------------Marka Tescilleri yapılı şuanda bizden başkası kullanamaz. Marka Tescili ile birlikte satıyoruz.
-
Başından "E-" atıldıktan sonra belki. Bu haliyle değersiz görünüyor.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Başından "E-" atıldıktan sonra belki. Bu haliyle değersiz görünüyor.
-----------------------------e okuldan felan geliyor hocam o devlet el koymuş gibi güven verir bilmeyen insanlara
-
Bunlarin hepsini toplasan 1000 lira etmez. recep ivedigin mail adresi gibi.alltan tire ustten cizgi :) 20 sene dursa birisi satilmaz
-
hocam com.tr adresleri belge olmadan alınmıyor diye biliyorum sen nasıl aldın bukadar çok adresi :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------bu domainlere 4 haneli fiyat vereceklerin sike sürülecek aklı yoktur ya da zaten zengindir.
hayırlı satıslar.
edit :
yanlıs anlasılmasın, domainler kötü demiyorum, fiyatlar ütopik geldi sadece, en azında Tahribat icin ütopik.
-----------------------------duygularıma tercüman oldun hocam. hayırlı satışlar diyelim.)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Bunlarin hepsini toplasan 1000 lira etmez. recep ivedigin mail adresi gibi.alltan tire ustten cizgi :) 20 sene dursa birisi satilmaz
-----------------------------
katılmamak elde degil