Satılık Domainler Çok Özel [ 1.000 TL - 10.000 TL ]
-
Basındayı e i almandakı amac neydı .. jenerık olsa neyse .. oda yok .
-
arkadaşlar kızmayın da konuya sıçmışsınız bea :F
iş yapan bi yer ya da zengin biri için kesinlikle fazla meblağlar değil. Ha TBT de bunları alacak insan çıkmaz zannetmiyorum ama yerini buldun mu rahat satılır. bence isimler gayet güzeller.
-
millet yakında tbt yi gittigidiyor gibi alış veriş sitesi sanacak
-
hocam .com.tr uzantları nasıl aldın? Yeni resmi kurumlar için uygun bence domainler... Çok pahalı değiller bi kurum için sonuçta bunlar kişisel siteler için değil.. Facebookun bir domaine bilmem kaç bin dolar verdiğini düşünürsek :)
-
Monopoly parası geçiyosa hepsini alım.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Monopoly parası geçiyosa hepsini alım.
-----------------------------,:D
-
domainler bence güzel hayırlı satışlar. e- ile başlayna domainlerde benim tercihim uzantı olarak netten yana ama yinede alıcı bulabilecegin domainler diye düşünüyorum.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------domainler bence güzel hayırlı satışlar. e- ile başlayna domainlerde benim tercihim uzantı olarak netten yana ama yinede alıcı bulabilecegin domainler diye düşünüyorum.
-----------------------------sana katılıyorum hocam. ayrıca alıcısı elbet bulacak domainler ancak tbt de bu domainlere bu parayı verebilecek kimse olduğunu sanmıyorum. hayırlı satışlar dileyelim :)
-
hocam öncelikle hayırlı satışlar
konunu baltalayanlara da hak veriyorum çünkü burda o kadar parayı bir seferde verecek babayiğit çıkmaz kolay kolay
haa r10 gibi daha ticarete yakın formlarda da konu açarsan (açmadığını varsayarak söylüyorum) daha kolay satılabilir.
kaldı ki domainler o kadar itici filanda değil hele birde domainlere birşeyler kurup sanal medyada tanıtabilirsen çok kolay çıkartırsın elinden
son bir lafda tbt formuna
ya hacılar bizle amerikalının arasında ki fark şu
türk- hacı ben kola açma makinası yapıcam
diğer türk- siktir et lan uğraşılmaz
amerikalı- hey darling lm kola machine yapmak var ben
diğer amerikalı- ohh yeah baby, çok ağır metal kullanma, portatif olsun yeah ki çok satarsın shit off
bilmem anlatabildim mi
-
Sokarfeys bunu yazdı:
-----------------------------hocam öncelikle hayırlı satışlar
konunu baltalayanlara da hak veriyorum çünkü burda o kadar parayı bir seferde verecek babayiğit çıkmaz kolay kolay
haa r10 gibi daha ticarete yakın formlarda da konu açarsan (açmadığını varsayarak söylüyorum) daha kolay satılabilir.
kaldı ki domainler o kadar itici filanda değil hele birde domainlere birşeyler kurup sanal medyada tanıtabilirsen çok kolay çıkartırsın elinden
son bir lafda tbt formuna
ya hacılar bizle amerikalının arasında ki fark şu
türk- hacı ben kola açma makinası yapıcam
diğer türk- siktir et lan uğraşılmaz
amerikalı- hey darling lm kola machine yapmak var ben
diğer amerikalı- ohh yeah baby, çok ağır metal kullanma, portatif olsun yeah ki çok satarsın shit off
bilmem anlatabildim mi
-----------------------------Adamın dibisin :)