Satılık Elektro Gitar, Amfi Ve Akustik Gitar ( İzmir )
-
Hocalar, Fotoğraf makinesi alabilmek uğruna gitarlarımı satıyorum fiyatları kendi ihtiyacıma göre belirledim, Şuan ki fiyatlar ne durumda bilmiyorum fakat mydukkan.com' daki fiyatların çok çok altında veriyorum.
Öncelik İzmir içi elden satıştır fakat başka illerden almak isteyenler PTT kapıda ödeme ile de gönderebilirim, Kargo ücretlerini alıcının karşılaması durumunda tabiki. Güvenmeyen arkadaşlar için Gittigidiyor.com'dan ve Sahibinden.com'dan ve Sanalpazar.com'dan da satış yapılır fakat belirteceğim fiyatların üzerine sitelerin yapacağı kesintileri eklemek şartı ile.
Özellikle belirtiyorum arkadaşlar bu konuda anlayışınızı rica ediyorum, fiyatları kendi ihtiyacıma göre belirledim gerçekten araştırmadan belirledim fiyatları ve pazarlık yapmayı düşünmüyorum ama 3-5 TL nin de aramızda lafı olmaz.
1. Squier Standart Stratocaster (By Fender) + Amfi + jak kablosu (Stagg 20w Amfi) = Fiyat : 550 TL
Amfi için örnek ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-stagg-20-watt-amfi-96763657/detay
Amfi burdakiyle aynı, geçen yıl sıfır aldım belki de 1 yıl garantisi vardır halen.
2. Epiphone Jumbo Akustik Gitar = Fiyat : 350 TL
2 - 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum, herhangi bir hasar yoktur düşme kırılma çatlama vs. Sadece üzerindeki desen silinmiştir.
Gitarların Kılıfları mevcuttur, Amfinin de kutusu vardı ama inşallah atmamışımdır...
Hiç bir ürün de kırık çıkık çatlak düşme ezilme bozulma çözülme yoktur hocalar.
Görmek isteyen arkadaşlar için pm yolu ile cep tel numarası verebilirim.
Saygılarımı arz ederim.
-
sadece gitara ne diyon, manyetikler ne?
-
hocam yapma etme. iki gitarın da çok iyi. fotoğraf boş iş hocam. müzik bırakılıp fotoğrafçılığa başlanılmaz.
-
bende de standart seri squier var, standart serileri diğer alt serilere göre daha inceliklidir, alıcısı çıkar umarım.
-
Bence satma kıyma. Çok pişman olacaksın.
-
sadece amfiye kaç diyorsun?
-
Hocalar adet satışı yoktur, ilan kendimin gibi yazdım ama gitarlar kuzenimin, çok fazla anlamam muzik işinden ben Kırıkkaleliyim, Varım yoğum neşet ertaş ım var başkada bilmem :)
Sormak istediğiniz özellikleri açık bir şekilde pm atarsınız kendisni arayıp öğrenirim, yalnız sadece Elektro, yada sadece amfi satışı yapmıyormuş.
-
Kimse ilgilenmiyor galiba ?
-
Taksik yapıyor musun hocam
**taksit** yazmışım taksit olacaktı
bykamu tarafından 06/Eyl/12 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
by_kamu bunu yazdı
Taksik yapıyor musun hocam
Gitarla olmaz o iş müdür.
-
gitarım kırık aq ah ah okul harç ları kalkaydı alırdım şimdi