Satılık Elektro Gitar Ve Anfi + Keman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

o kemanı alan çıkmaz sen onu biraz eskit tozlandır 1-2 çizik at büyük dedemin kemanı diye duvara as çok iyi çalarmış falan de anlatırsın millete :D

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

Pisibaliqi bunu yazdı:

arkadaşlar uyandırayım keman 3/4 yetişkin kemanı 4/4 olur minyon tipli arkadaşlarda sorun olmaz ancak diğerlerinde sorun olacaktır...

ee zaten gizleme gibi bişeyim olsaydı 3/4 yazmazdım deme :d

Yok kardeşim yanlış anladın beni estağfirullah sana sakladın falan demek istemedim, sadece yeni alacak arkadaşlar mağdur olmasınlar diye bilgi vereyim dedim kırdıysam özür dilerim...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

kemanı alabilrim. ancak pazartesi türkiyeye geliyorum. salı yada  çarşamba  kemanı satamazsan hala..75 tl ye alabilirim. kızıma hediye edeyim. ne dersin?

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Gitara istedigin para çok sanırım cort marka gitarın cort marka gitarın sıfırı 229 lira anfinin marka modelini yazarsan bakarız anfiyi tek satarsanda kreyziye gitar aldık uygun bişe sayarsan sanırım kreyzi alır anfiyi.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

o kemanı alan çıkmaz sen onu biraz eskit tozlandır 1-2 çizik at büyük dedemin kemanı diye duvara as çok iyi çalarmış falan de anlatırsın millete :D

hocam ben bu kemanı senelerdir çaldım 2 tane var 1 tanesin boyu 4/4 onu satmıorm çnk  devame dicem

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

Gitara istedigin para çok sanırım cort marka gitarın cort marka gitarın sıfırı 229 lira anfinin marka modelini yazarsan bakarız anfiyi tek satarsanda kreyziye gitar aldık uygun bişe sayarsan sanırım kreyzi alır anfiyi.

hocam geçen sene ben o gitarı 350e aldım toplam hepsini müzikmarketten

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

arkinfes nerelerdesin hajım msn de seni bekliyorum??

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

gitarın fiyatını 210 tlye düşürdüm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ya şimdi rappermc aldım diyor sende sürekli fiyat veriyon :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hocam anlaşamadık onunla :S vaz geçildi

Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 27