Satılık Elektro Gitar Ve Anfi + Keman
-
o kemanı alan çıkmaz sen onu biraz eskit tozlandır 1-2 çizik at büyük dedemin kemanı diye duvara as çok iyi çalarmış falan de anlatırsın millete :D
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
Pisibaliqi bunu yazdı:
arkadaşlar uyandırayım keman 3/4 yetişkin kemanı 4/4 olur minyon tipli arkadaşlarda sorun olmaz ancak diğerlerinde sorun olacaktır...
-----------------------------ee zaten gizleme gibi bişeyim olsaydı 3/4 yazmazdım deme :d
Yok kardeşim yanlış anladın beni estağfirullah sana sakladın falan demek istemedim, sadece yeni alacak arkadaşlar mağdur olmasınlar diye bilgi vereyim dedim kırdıysam özür dilerim... -
kemanı alabilrim. ancak pazartesi türkiyeye geliyorum. salı yada çarşamba kemanı satamazsan hala..75 tl ye alabilirim. kızıma hediye edeyim. ne dersin?
-
Gitara istedigin para çok sanırım cort marka gitarın cort marka gitarın sıfırı 229 lira anfinin marka modelini yazarsan bakarız anfiyi tek satarsanda kreyziye gitar aldık uygun bişe sayarsan sanırım kreyzi alır anfiyi.
-
EpheSuS bunu yazdı:
o kemanı alan çıkmaz sen onu biraz eskit tozlandır 1-2 çizik at büyük dedemin kemanı diye duvara as çok iyi çalarmış falan de anlatırsın millete :D
-----------------------------hocam ben bu kemanı senelerdir çaldım 2 tane var 1 tanesin boyu 4/4 onu satmıorm çnk devame dicem
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Gitara istedigin para çok sanırım cort marka gitarın cort marka gitarın sıfırı 229 lira anfinin marka modelini yazarsan bakarız anfiyi tek satarsanda kreyziye gitar aldık uygun bişe sayarsan sanırım kreyzi alır anfiyi.
-----------------------------hocam geçen sene ben o gitarı 350e aldım toplam hepsini müzikmarketten
-
arkinfes nerelerdesin hajım msn de seni bekliyorum??
-
gitarın fiyatını 210 tlye düşürdüm
-
ya şimdi rappermc aldım diyor sende sürekli fiyat veriyon :|
-
hocam anlaşamadık onunla :S vaz geçildi