Satılık Elektro Gitarlar..
-
arkadaşlar hiç gitar çalmadım soldaki gitar hoş duruyor almaya değermi ? öğrene bilirmiyim veya birazdaha para ekleyip daha iyisini mi almak mantıklı ?
-
Upup
-
Bende elektro gitara başlamak istiyorum :) Rocksmith oynuyacağım :) Elime para geçerse ben sana para atarım, ortadaki hoşuma gitti :)
..birde ben takıntılıyımdırda :D ortadakini boyayabilir miyiz birşekilde :D
BerkayCit tarafından 10/May/14 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdı
Bende elektro gitara başlamak istiyorum :) Rocksmith oynuyacağım :) Elime para geçerse ben sana para atarım, ortadaki hoşuma gitti :)
Boyatırsın da gitardan pahalıya patlar sana. :D Ama kendin boyarsan sıkıntı olmaz.
-
karabuyucu bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Boyatırsın da gitardan pahalıya patlar sana. :D Ama kendin boyarsan sıkıntı olmaz.
erhan güleryüz ün gitarına çok benziyor :D o yüzden para bulursam alıcamda :D neyse ayakkabı boyasıyla boyarım ben onu
bkz.(1.16) http://www.youtube.com/watch?v=H8Wc-XXsA2M
BerkayCit tarafından 10/May/14 16:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hem up olsun hem de bir soru sorayım =)
hocam gitar çalma ile ilgili hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım bugün
elektro gitarın tınısı daha hoşuma gidiyor ama çalmak için amfisi falan lazım, şimdi onu ordan oraya taşımak zor olur
klasik gitarlara baktım onlar bana daha uygun gibi geldi sanki.
ve başlangıç için gitar bakındım yamaha c40 'ı beğendim
sizce nasıl olur, başlangıç için iyi bir tercih olur mu?
-
r10aldinho bunu yazdı
hem up olsun hem de bir soru sorayım =)
hocam gitar çalma ile ilgili hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım bugün
elektro gitarın tınısı daha hoşuma gidiyor ama çalmak için amfisi falan lazım, şimdi onu ordan oraya taşımak zor olur
klasik gitarlara baktım onlar bana daha uygun gibi geldi sanki.
ve başlangıç için gitar bakındım yamaha c40 'ı beğendim
sizce nasıl olur, başlangıç için iyi bir tercih olur mu?
Başlangıç için oldukça ideal bir gitar C40, alabilirsin hocam gönül rahatlığı ile. Klavyesi falan rahat oldukça.
-
Dinlediğim müzik dolayısıyla elektro gitarlara karşı değişik bi sempatim var sesi büyülüyo beni resmen :)
tolgaStain tarafından 11/May/14 03:20 tarihinde düzenlenmiştir
Abi deli çalmak istiyorum şu aleti şuan klasikteyim yavaş yavaş kursa giderek bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.Okullar paydos olsun çalışıp alıcam bitane artık kısmet olursa. satılmamışsa ozamana kadar gitarların birini alabilirim abi senden :)
Hayılı satışlar up olsun :) -
konu günceldir hacılar. hepsini alacak olana 350den bırakıyorum, takas felan düşünecek müridler de çekinmesin.
30 yıllık playboy dergisi kolleksiyonundan tutun da, afrikadan gelmiş plastik fildişi figürüne kadar herşeye takasa açığım :W -
MMB bunu yazdı
konu günceldir hacılar. hepsini alacak olana 350den bırakıyorum, takas felan düşünecek müridler de çekinmesin.
30 yıllık playboy dergisi kolleksiyonundan tutun da, afrikadan gelmiş plastik fildişi figürüne kadar herşeye takasa açığım :Wnasıl bi tabirdir o :) ne güldüm ya sağol sağol