Satılık Elektro Gitarlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

arkadaşlar hiç gitar çalmadım soldaki gitar hoş duruyor almaya değermi  ? öğrene bilirmiyim veya birazdaha para ekleyip daha iyisini mi almak mantıklı ?

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Upup

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Bende elektro gitara başlamak istiyorum :) Rocksmith oynuyacağım :) Elime para geçerse ben sana para atarım, ortadaki hoşuma gitti :)

..birde ben takıntılıyımdırda :D ortadakini boyayabilir miyiz birşekilde :D 

BerkayCit tarafından 10/May/14 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Bende elektro gitara başlamak istiyorum :) Rocksmith oynuyacağım :) Elime para geçerse ben sana para atarım, ortadaki hoşuma gitti :)

Boyatırsın da gitardan pahalıya patlar sana. :D Ama kendin boyarsan sıkıntı olmaz.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Boyatırsın da gitardan pahalıya patlar sana. :D Ama kendin boyarsan sıkıntı olmaz.

erhan güleryüz ün gitarına çok benziyor :D o yüzden para bulursam alıcamda :D neyse ayakkabı boyasıyla boyarım ben onu

bkz.(1.16) http://www.youtube.com/watch?v=H8Wc-XXsA2M

BerkayCit tarafından 10/May/14 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

hem up olsun  hem de bir soru sorayım =)

hocam gitar çalma ile ilgili hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım bugün

elektro gitarın tınısı daha hoşuma gidiyor ama çalmak için amfisi falan lazım, şimdi onu ordan oraya taşımak zor olur

klasik gitarlara baktım onlar bana daha uygun gibi geldi sanki.

ve başlangıç için gitar bakındım yamaha c40 'ı beğendim

sizce nasıl olur, başlangıç için iyi bir tercih olur mu?

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

hem up olsun  hem de bir soru sorayım =)

hocam gitar çalma ile ilgili hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım bugün

elektro gitarın tınısı daha hoşuma gidiyor ama çalmak için amfisi falan lazım, şimdi onu ordan oraya taşımak zor olur

klasik gitarlara baktım onlar bana daha uygun gibi geldi sanki.

ve başlangıç için gitar bakındım yamaha c40 'ı beğendim

sizce nasıl olur, başlangıç için iyi bir tercih olur mu?

Başlangıç için oldukça ideal bir gitar C40, alabilirsin hocam gönül rahatlığı ile. Klavyesi falan rahat oldukça.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Dinlediğim müzik dolayısıyla elektro gitarlara karşı değişik bi sempatim var sesi büyülüyo beni resmen :)

Abi deli çalmak istiyorum şu aleti şuan klasikteyim yavaş yavaş kursa giderek bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.Okullar paydos olsun çalışıp alıcam bitane artık kısmet olursa. satılmamışsa ozamana kadar gitarların birini alabilirim abi senden :)

Hayılı satışlar up olsun :)

tolgaStain tarafından 11/May/14 03:20 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

konu günceldir hacılar. hepsini alacak olana 350den bırakıyorum, takas felan düşünecek müridler de çekinmesin.

30 yıllık playboy dergisi kolleksiyonundan tutun da, afrikadan gelmiş plastik fildişi figürüne kadar herşeye takasa açığım :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı

konu günceldir hacılar. hepsini alacak olana 350den bırakıyorum, takas felan düşünecek müridler de çekinmesin.

30 yıllık playboy dergisi kolleksiyonundan tutun da, afrikadan gelmiş plastik fildişi figürüne kadar herşeye takasa açığım :W

nasıl bi tabirdir o :) ne güldüm ya sağol sağol

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 3367 Toplam Mesaj: 32