Satılık Elektronik Sigara Malzemeleri.Açık Arttırma Usulüdür. SON 1SAAT 48 DAKİKA
-
gitmediyse 45 tl
bir de aromedrops aroma yorumlarını alabilir miyim nasıdı tatları
-
Hocalar bi sakin. Ayıp ne lan. Sanki adamın parasını aldım. 39 veren arkadaş var. Ben gerçekten son an diye aksiyona girdim ha gerek var mıydı şuan düşününce evet yok. Ha bir hak gaspı kaybı varsa 40 tl ye ben aldım hocam sorun yok. Hocam özelden hesap nonunuzu atarsanız sevinirim. bu başlık altına isteyen ilk kisiye kişiden adres bilgisi alalım ve benim o arkadaşa hediyem olsun.
A.q öyle bir muhabbet ki sanki birinin hakkına girmişim...
-
hediye edilme durumu varsa benim ihtiyacim var
-
Satışla alakalı değil ama elektronik sigara candır müritler. İçin içirin normal sigara içmeyin. 10 yıllık aktif sigara tiryakisi biri olarak elektronik sigaraya başlamıştım 1 yıla yakın bir süredir içiyordum kayfun atomizerimin camı kırıldı. Yenisi gelene kadar sigaraya döndüm böyle bir eziyet olamaz. Balgam çıkarmaktan ve öksürmekten bi hal oldum aq lanet olsun sigaraya.
DadasAdam tarafından 11/Eki/17 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunun çok alıcısı varsa Türkiyede, yurt dışındayken alıp valizle getireyim mi? amazonda falan ulunur heralde bu tür şeyler?
Hiç içmediğim için soruyorum, bilgim yok
-
murdery bunu yazdı
gitmediyse 45 tl
bir de aromedrops aroma yorumlarını alabilir miyim nasıdı tatları
hocam ürünleri başka bi arkadaşa sattım.aromalara gelirsek orta kalitede içilebilecek düzeyde gayet tatmin edici.
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Hocalar bi sakin. Ayıp ne lan. Sanki adamın parasını aldım. 39 veren arkadaş var. Ben gerçekten son an diye aksiyona girdim ha gerek var mıydı şuan düşününce evet yok. Ha bir hak gaspı kaybı varsa 40 tl ye ben aldım hocam sorun yok. Hocam özelden hesap nonunuzu atarsanız sevinirim. bu başlık altına isteyen ilk kisiye kişiden adres bilgisi alalım ve benim o arkadaşa hediyem olsun.
A.q öyle bir muhabbet ki sanki birinin hakkına girmişim...
gerekn şeyleri sana özelden yazdım hocam.birinin hakkına girmedin lakin yapılan davranış gerçekten ayıp.heyecan katmak istemen güzel bişey de son dakika yapman hoş olmadı.
-
harmattitude bunu yazdı
hediye edilme durumu varsa benim ihtiyacim var
bana bnm ihtiyacım var deseydin inan sana hediye ederdim.