folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Fujitsu Esprimo Q9000-Mini PC - 2.Ürün

Satılık Fujitsu Esprimo Q9000-Mini PC - 2.Ürün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Kendi cihazımı DH de 500 e satmıştım. Ayni cihazdan 1 adet daha var ancak cihaz ara sira kapaniyormus deneme sansim olmadi arkadas dedi. Kullanmıyorum satabilirsen sat dedi.

Aynı ürün ve modeldir.  O yüzden tekrar konu vs açmıyorum.

ÜRÜN FİYAT 300TL

Cihaz + Adaptörü bulunmaktadır. Garantisi doğal olarak yoktur :)

Evde standart kullanım için oldukça ideal yer kaplamayan bir cihazdır. Çantana at götür.

Sahibindende biri satıyor. 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-fujitsu-esprimo-q9000-mini-i3-pc-adetli-stok-ve-garantili-339027564/detay

Fiyat olarak bişey demiyorum hocalar teklifiniz varsa sunabilirsiniz. 

core i3-370M 2,4ghz işlemci 
    4gb 1066mhz ddr3 ram 
    500gb 5400rpm hdd 
    windows 10 kurdum üstüne
    Hdmi, dvi ve e-sata çıkışları 
    6 usb portu 
    dvd-rw yazıcı bunu hiç denemedim. Çalışıyor olması lazım emin degilim.

Absolut tarafından 30/Haz/17 22:38 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

İlk ben sorayım pes ve benzeri oyunları açar mı

İmza mı? O da ne demek?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    osmaman bunu yazdı

Rahat açar ama grafik isteyen oyunları unut derim. Fan sesi nasıl hocam bunların ? Turkcell bayileri bi ara kullanıyordu bunlardan dizel motorlu araba gibi fan sesi çıkıyordu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    osmaman bunu yazdı

Rahat açar ama grafik isteyen oyunları unut derim. Fan sesi nasıl hocam bunların ? Turkcell bayileri bi ara kullanıyordu bunlardan dizel motorlu araba gibi fan sesi çıkıyordu.

@osmaman hocam pes falan oynamadım hicde LoL oynuyorduk sıkıntısız güzelde oynanıyordu sanırım pesde açıcaktır.

@mykb ilk açılışta biraz fanlar coşuor da sonra beni rahatsız eden bi ses olmadı şmdiye kadar. Fanı falan temizlense belki onuda çıkarmaz emin değilim açıkcası.  Ama güzel cihaz evde 4 laptop olmasa kullanırdım :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Hocam internet kablolumu bağlantı sadece ? Dahili wifi varmı :) birde fiyat alabilirmiyim:)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı

Hocam internet kablolumu bağlantı sadece ? Dahili wifi varmı :) birde fiyat alabilirmiyim:)

Hocam dahili wifi yok kablolu sadece. Fiyat olarak piyasasını tam olarak bilmediğimden TR de 2 satış ilanı gördüm biri 800 e digeri 1100 e(manyakmıdır nedir) satıyordu. Bu fiyatlar biraz üst kalıyor sanırım cihaza. Ciddi olarak alıcıysanız verebileceğiniz miktarş teklif edin ortada buluşu anlaşalım :)

Absolut tarafından 13/Şub/17 08:54 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

Hocam dahili wifi yok kablolu sadece. Fiyat olarak piyasasını tam olarak bilmediğimden TR de 2 satış ilanı gördüm biri 800 e digeri 1100 e(manyakmıdır nedir) satıyordu. Bu fiyatlar biraz üst kalıyor sanırım cihaza. Ciddi olarak alıcıysanız verebileceğiniz miktarş teklif edin ortada buluşu anlaşalım :)

Wifi olsaydı iyimiş:) hocam sen bi fiyat yaz bnm böle bişe niyetim yoktu normalde ama fiyat cazip gelirse düşünürüm.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Bende fiyat bekliyorum. İyi satışlar

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ozaman aklımdaki fiyatı yazayım özelden yazarak sanki fiyat saptırıormuş gibi görünüm vermek istemem. 

Aklımdaki fiyat piyasadaki ve yurtdışındaki satış ortalamasını alarak 650 istiyorum. Yabancı forumlarda ortalama 700 civarı satılıyor Türkiyede 800 isteyende var 1100 isteyende.

Absolut tarafından 13/Şub/17 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Up olsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 4119 Toplam Mesaj: 29
satılık mini pc q9000