Satılık Fujitsu Esprimo Q9000-Mini PC - 2.Ürün
-
up
-
Hacı baltalamak gibi olmasın da sen bunu burda 500 tl zor satarsın. Fiyatı aşağı çeksen belki alan olur. Bunu alacak adam ancak ofise falan alır koyar. Donanım haber, çözümpark gibi yerlere koy ilanını bence.
-
x-files bunu yazdı
Hacı baltalamak gibi olmasın da sen bunu burda 500 tl zor satarsın. Fiyatı aşağı çeksen belki alan olur. Bunu alacak adam ancak ofise falan alır koyar. Donanım haber, çözümpark gibi yerlere koy ilanını bence.
Tavsiye için teşekkürler hocam başka platformlarada koydum.
-
-
Şimdi bunu almam için br televizyon almam lazım.. Samsung quantum dot ya da LG OLED.. Nerden baksan 8-10bin tele.. E bir de ev almam lazım .. 150-200 de ona saysak 210 bin500.. O kdar da param yok..
Hayırlı satışlar..
Updullah
-
Bilen biri yazarsa sevinirim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yok, ondan soruyorum.
Bu bilgisayar Minecraft sürümlerini sorunsuz takılmadan ve 9 yaşındaki 2 çocuğu memnun edecek şekilde oynar mı?
Edit: Ekran kartı bütünleşik olur sanırım böyle pclerde. Özellikleri yeterli olurmu acaba?
Oynarsa aldım gitti...
kazasker1 tarafından 06/Mar/17 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdı
Bilen biri yazarsa sevinirim. Oyun hakkında hiç bir fikrim yok, ondan soruyorum.
Bu bilgisayar Minecraft sürümlerini sorunsuz takılmadan ve 9 yaşındaki 2 çocuğu memnun edecek şekilde oynar mı?
Edit: Ekran kartı bütünleşik olur sanırım böyle pclerde. Özellikleri yeterli olurmu acaba?
Oynarsa aldım gitti...
Hocam minecraft bilmiyorum hiç. Ama LoL sorunsuz oynuyorduk. Kıyaslıycak arkadaşlar varsa ona göre yorum yapabilirler açar açmaz die.
-
Updullah
Fikri olan yok mu?
-
Absolut bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Oynarsa aldım gitti...
Hocam minecraft bilmiyorum hiç. Ama LoL sorunsuz oynuyorduk. Kıyaslıycak arkadaşlar varsa ona göre yorum yapabilirler açar açmaz die.
Hocam Youtubedan bakınca şu video çıkıyor. Fikir verir.
https://youtu.be/-c1MJwH4jaw
-
kazasker1 bunu yazdı
Oynarsa aldım gitti...
Minecraft'ı her türlü açar.