Satılık Galaxy S4 Mavi
-
Bu arada alan kişi 100 liraya kasa değişimi yaptırıp telefonu sıfır gibi kullanabilir. Birde arkasına deri arka kapak takar Note 4 gibi olur. :)
-
550 lira bugün için fiyatım telefon almam lazım
-
fiyat pahalı hocam sahibinden çiziksiz fiyatlar 550 tbt indirimi yap müritlere
-
-
sanalpazar üzerinden son olur fiyat ne hocam ?
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada Galaxy S4'lere Android Lolipop güncellemesi geldi.
Hocam ben şimdi baktım ancak hala yok güncelleme?
-
Türkiye'de bazı S4'lerde sadece lolipop var. Bir sürü sorun yaşayan olduğundan güncellemeyi kapatmışlardı. Ne hikmetse hala alan telefon var. Fiyata gelince mükemmel bence. Küçük kardeşine, annesine vs yeni telefon düşünen için iyi. Ben 800-900'dan aşağıya vermezdim.
-
palakan229 bunu yazdı
Türkiye'de bazı S4'lerde sadece lolipop var. Bir sürü sorun yaşayan olduğundan güncellemeyi kapatmışlardı. Ne hikmetse hala alan telefon var. Fiyata gelince mükemmel bence. Küçük kardeşine, annesine vs yeni telefon düşünen için iyi. Ben 800-900'dan aşağıya vermezdim.
800 900 e alan olursa verme :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
fiyat pahalı hocam sahibinden çiziksiz fiyatlar 550 tbt indirimi yap müritlere
Hocam piyasayı takip ediyorum fiyat şu anki piyasaya göre çok çok uygun. Malesef ihtiyacım olan paranın yarısı bu para ustunede kendi cebimden koymam gerekecek :)
@dos hocam sanalpazar üzerinden şu anda düşünmüyorum çünkü bugün telefon almam lazım. Ama çok ihtiyacım var diyorsan %7 ile birlikte 590 lira olur sahte takip kodu girerim alır almaz onay verirsen para anca pazartesi, elimde olur
-
şartlar uymadı hocam. teşekkürler hayırlı satışlar.