Satılık Galaxy S4 Mavi
-
Dos_Attach bunu yazdı
şartlar uymadı hocam. teşekkürler hayırlı satışlar.
Ben teşekkür ederim hocam sağolasın
-
Nakit ihtiyacından konu son kez günceldir.
-
Kart borcundan 500 TL
-
Hocam elimde süper bir çift hatlı telefon var.Çok stabil.3.2 MP Kamera.2G var.Wİ-Fİ bağlantısı var ve sadece bağlanıyor.1 Hafta şarj süresi.Opera mini ile google keyfi de var.

-
almakla almamak arasında gidip geliyorum dostum ama 500 bile gözüme çok geliyor 400 falan desen neyse. :/
-
deja-vu bunu yazdı
almakla almamak arasında gidip geliyorum dostum ama 500 bile gözüme çok geliyor 400 falan desen neyse. :/
Hocam gözünü seviyim telefonun garantili yurtiçi olanları 700den gidiyor. Zora düştüm diye bu fiyata koydum. %30 zammı bekleyip ikinci el yükselincede koyabilirdim. Zaten 500 teklif ettiklerinde vermedim 520ye bile vermedim buradan biriyle anlaşmıştık. Onlara yanıyorum şu anda. 400 liraya s3 alırsın anca hocam o kadarda değil yani gerekirse borcu geciktiririm evden isterim arkadaştan isterim üstüne otururum o fiyata vermem.
Easx tarafından 09/Tem/15 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
C-GEX bunu yazdı
Hocam elimde süper bir çift hatlı telefon var.Çok stabil.3.2 MP Kamera.2G var.Wİ-Fİ bağlantısı var ve sadece bağlanıyor.1 Hafta şarj süresi.Opera mini ile google keyfi de var.

Kardeş sana bedava. Almadın zamanında bize g3'ü bak ne hallere düştük burada :) 500 liranın peşine düşüyoruz