folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Satılık Hdd Ler Ekran Kartı Webcam Tv Kartı Ses Kartı Anakart Mouse Parfüm

Satılık Hdd Ler Ekran Kartı Webcam Tv Kartı Ses Kartı Anakart Mouse Parfüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek

hocalar maddi sıkışıklığımdan dolayı 160 gb 2.5'' lacie hardiskimi satıyorum mavi bilgisayar garantilidir. 1. ay 2008 faturası mevcuttur. 100 ytl

+ palit 7600gs ddr3 ekran kartım wardır. (şu an kendileri çalışmıyor.Garantisinin bitmesine 5 gün kaldır istenirse garantiye verilebilir.NOT : Kart overclock için yapılmış diyebilirim hiç kasmadım hatta oyun bile oynamadım  50 ytl

+Seagate 160 gb sata2 7200rpm harddisk vardır.Sorunsuzdur garantisinin bitmesine 3 sene kaldı. 50 ytl

+vp eye 350k webcam mevcuttur.driver ı wardır10 ytl

+ lifewiev tv kartı sorunsuzdur driver ı wardır 15 ytl

+quake 4+1 ses kartı ara sıra problm çıkarabilir 5 ytl

+quake fax modem hiç kullanmadım 5 ytl

+ asus a7n266 soket 462 anakart sorunsuzdur. (yanında 256 mb ram veceğim fakat adres hatası wardır ) ve 2.bi 256 mb ram ile toplam 35 ytl

+swing p2 mouse+quake ps2 optik mouse ikisi birlikte 10 ytl sorunsuzudur

+alien 60 ml bayan parfümü kullanılmamıştır mağaza satış fiyatı 195 ytl ürün hakkı olduğundan dolayı size 90 ytl

100 ytl üzeri kargo benden ve yine 100 ytl üzeri murat yıldırımoğlu her yönüyle tcp/ip kitabı hediyedir.

ankara içi elden teslim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    borcun falan mı var hayırdır?parfümüde araya sıkıştırmışsın o yüzden sordum.ayrıca 533 mhzlık 1gb ramin varsa hemen alırım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    667 Mhz 512 mb kingston ram wardır 2 adet evet borcum war kredi çektim ve işten çıkarıldım ödeme yapmam lazım3 gün içerisinde yoksa yasal işlem daha önce teknik servistim 6 önce kozmetiğe geçtim parfüm uzmanlığı yapmaktaydım.Eğer bayan erkek parfümler lazım olursa onda da yardımcı olurum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun dostum.667 mhz'e ihtiyacım yok.Ama şöyle yapalım bende 1 gblık ddr2 667 mhz ram ve 2 adet 1 gblık sd kart var.onlarıda ekle listeye alıcı çıkarsa ücretini senin hesaba havale ederler.bende burdan alıcıya karşıdan ödemeli olarak kargolarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

kolay gelsin usta :|

geçmiş olsun bi de :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam ;

+ lifewiev tv kartı sorunsuzdur driver ı wardır 15 ytl

:D   bu tv kartını her pc'ye takabilir miyim ?

eğer öyleyse hem sana yardım,hem bana yardım olur,alabilirim...

bi de amma cok sey satıyorsun,umarım parayı bulursun...

usb joistik war mı ya :D baktım baktım göremedim de :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    evet takabilirisn driver ı alıcısı kartın kendisi mevcuttur. Kumandası da war fakat sürekli arızalanır 3 kere değiştirdim olmadı. pc in çok eski değildir 5-6 senelik bişise rahatlıkla kullanabilirisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

pc'yi alalı 1 yıl bile olmadı :)

hocam kumanda arızalı olsun sorun deil,ama Tv kartı iyi çalışıyorsa alayım :)

kaliteli ucuz parfümün war mı :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek

1 gb 667 mhz  ddr 2 ram 20 ytl yine 1 gb 2 adet sd kart ikisi 20 ytl

2 adet 512 mb ddr2 667 mHz ram gelmiştir testleri az önce bitti sorunsuzdur ömür boyu garantilidir tanesi 10 ytl

160 gb taşanabilir veya normal pc harddiski satın alındığı takdirde 100 ün üzerinde divx film ile yollanacaktır :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

pc'yi alalı 1 yıl bile olmadı :)

hocam kumanda arızalı olsun sorun deil,ama Tv kartı iyi çalışıyorsa alayım :)

kaliteli ucuz parfümün war mı :D

-----------------------------
    hocam benim uzmanlık yaptığım parfümler selektif grup olduğu için 100 lük parfüm fiyatları ortalama 150 ytl ama 70 ytl den verebilirim eğer istersen ürünler orjinaldir istediğin yere gösterebilirim eğer isteyen olursada referans verebilriim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    webcam OnlyDeath e satılmıştır. :)
Toplam Hit: 4760 Toplam Mesaj: 37