Satılık Hdd Ler Ekran Kartı Webcam Tv Kartı Ses Kartı Anakart Mouse Parfüm
-
tv kartı UmutxTR a satılmıştır..
-
para olsaydı taşınabilir harddiski hemen alırdım. hayırlı satışlar,..
-
arkadaşlar bugün serkan kardeşimizle görüştük, çok sıcakkanlı, samimi, güleryüzlü bir kardesimiz.. kendisine burdan teşekkür ediyorum.
*sizlere tavsiyem 160 gb yı kaçırmayın, talep olursa içini film oyun mp3 le filan doldurup vericektir. yakında düğünüm olucak para lazım olmasa alırdım ben hemen..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bugün serkan kardeşimizle görüştük, çok sıcakkanlı, samimi, güleryüzlü bir kardesimiz.. kendisine burdan teşekkür ediyorum.
*sizlere tavsiyem 160 gb yı kaçırmayın, talep olursa içini film oyun mp3 le filan doldurup vericektir. yakında düğünüm olucak para lazım olmasa alırdım ben hemen..
-----------------------------
hocam ne demek tşk. ederim :) 160 lık diskin fiyatını 75 ytl yaptım +200 adet film içinde verilecektir.
edit : taşınabilir 2.5'' hdd 1. ay 2008 mavi bilgisayar garantilidir.
not: ekran kartında bi problem yoktur sorun benim anakartımda çıkmıştır. palit 7600gs sonic özel bi karttır. araştırabilirsiniz 50 ytl -
harbiden tam benim kafadengim süper biri ikimizde anti ismail yk cıyız bakalım artık güzel haberler verir bize inş.
-
diski alıyorum,hesap ver geçiyim paranı
-
adam ankarada :) elden teslim daha kolay olur bence.. tabi karar sizin yinede..
-
bayan müridlere parfümü 70 ytl yapıyorum %60 dan daha fazla bi indirim. ürün orjinaldir,gidip herhangi bi mağazadan bakabilirler erkek müridlerde hediye olarak düşünebilirler :)
-
160 gb lacie taşınabilir hdd antikky ye satılmıştır.
-
para olacak ki ah..
palit 7600gs'yı kaçırırsam fenerli olayım.. tamda ekran kartına ihtiyacım varken :)
Toplam Hit: 4765 Toplam Mesaj: 37