Satılık İphone 5S 32 Gb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu fiyata bu telefonu satabileceğine inanıyosan helal sana..

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

15 gün önce 2 tane 5 S sattım, 1 tanesi TR genpa ürünü (kayıt çart çurt sorunu olmayan ) sıfır açılmamış kutuda 1.350 TL verdim, diğer 5 S yurt dışı pasaport kayıtlı kutusunda 1000 TL verdim.

Senin bahsetmiş olduğunu o rakam mümkün değil, istersen elimde 2 aylık Samsung S5 var garantili ürün 1.300 TL vereyim :)

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

yeni note 3 getirdim. eşşek gibi gidip 119.5 tl vergiyi ödüyosunuz.

pasaporta kayıt ettriyosunuz, parayı yatırkende imei numarasını veriosunuz.

Bilip bilmeden konuşup insanları yanıltmayın.

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

Telefonun fiyatına gelince ,bu fiyata satabildiğin biri olursa getir bizde bişiler satalım hocam.

Bu konularda fiyat düşürmeye calısanlara çok kızarım ama birazda mantıklı olmak lazım

Alan adam son 1 ay içinde yurtdısına gitmiş birini bulcak , 120 tl vergi yatırcak, 2 gün sonra telefon bozuldu garantisi yok dünya masraf etcek, neden garantilisi varken bunu alsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    celik bunu yazdı

Telefonun fiyatına gelince ,bu fiyata satabildiğin biri olursa getir bizde bişiler satalım hocam.

Bu konularda fiyat düşürmeye calısanlara çok kızarım ama birazda mantıklı olmak lazım

Alan adam son 1 ay içinde yurtdısına gitmiş birini bulcak , 120 tl vergi yatırcak, 2 gün sonra telefon bozuldu garantisi yok dünya masraf etcek, neden garantilisi varken bunu alsın.

Bildiğim kadarıyla iPhoneların 1 yıl uluslararası garantisi var ve bu garanti ülkemizdede geçerli. Fakat Amerika'dan alınan cihazlara bakmıyor Apple Türkiye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

aslında ilk gördüğümde bende pahalı dedim ama adam normal fiyata satıyor gibi. hk da 5s 32 gb 1500 tl. Ama dostum 1600 kimse almaz üstüne 130 tl pasaport bedeli gelcek pasaport bulması var zaten bulduğunda yaptıracak kişiyede para vermek lazım. 1600+130=1730 yaptı pasaport sahibinede 50 - 100 tl versek  1780-1830 yapar 1 yıl garantili olur. 

üstüne 200 tl daha koyup apple storeden havale ile alınır ise  2015 tl yapar  2 yıl garantisi olur 

söylediğim ücretler 32 Gb modeli için geçerlidir.

Amacım konunu baltalamak değil sakın yanlış anlama sadece fikir veriyorum. 1500 - 1300 arası bir fiyata satarsan alıcı koly bulursun  düz hesap bnce 1400 e bırak karşı tarafta pasaport kaydı yapacak sonuçra tabi ürün senin hocam. iphone 6 64gb olsaydı ben 2000 tl verirdim sana hk da 1800-1900 satıolar zaten elinde kutulu sıfır beyaz var ise alabilirim.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

aslında ilk gördüğümde bende pahalı dedim ama adam normal fiyata satıyor gibi. hk da 5s 32 gb 1500 tl. Ama dostum 1600 kimse almaz üstüne 130 tl pasaport bedeli gelcek pasaport bulması var zaten bulduğunda yaptıracak kişiyede para vermek lazım. 1600+130=1730 yaptı pasaport sahibinede 50 - 100 tl versek  1780-1830 yapar 1 yıl garantili olur. 

üstüne 200 tl daha koyup apple storeden havale ile alınır ise  2015 tl yapar  2 yıl garantisi olur 

söylediğim ücretler 32 Gb modeli için geçerlidir.

Amacım konunu baltalamak değil sakın yanlış anlama sadece fikir veriyorum. 1500 - 1300 arası bir fiyata satarsan alıcı koly bulursun  düz hesap bnce 1400 e bırak karşı tarafta pasaport kaydı yapacak sonuçra tabi ürün senin hocam. iphone 6 64gb olsaydı ben 2000 tl verirdim sana hk da 1800-1900 satıolar zaten elinde kutulu sıfır beyaz var ise alabilirim.

Üstadım arkadaşın konusunu kimse paltalamak istemez, denildiği gibi biraz mantıklı hareket etmek gerekiyor. 

Seninde dediğin gibi gidip 2 yıl garantilisini almak varken, neden risk'e gireyim ki. 

Ortalama uygun fiyatlara verirse kendiside kazançlı olabilir. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Yurt-Disindan-Alinan-Telefonu-Turkiyede-Kullanabilmek-Icin-Gerekli-Islemler-201156/

Okursan ne kadar sıkıntılı görebilirsin.

2 yılda 1 kayıt. Ekstra 120 lira ödeme.... BLA BLA 

Bu fiyatında zaten uçuk bir fiyat.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    celik bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla iPhoneların 1 yıl uluslararası garantisi var ve bu garanti ülkemizdede geçerli. Fakat Amerika'dan alınan cihazlara bakmıyor Apple Türkiye.

hem uluslar arasi garantisi var hem de abd den alinanlara bakmiyor o neden hocam 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@salihgs

Amerika'da satılan iPhoneların anten yapısı mı farklıymış ne öyle bir şey işte.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

@salihgs

Amerika'da satılan iPhoneların anten yapısı mı farklıymış ne öyle bir şey işte.

ben haziranda abd den getirtecektim bir tane o zaman getirmeyeyim garantisizse ?

Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 25