folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Iqos 3 Duo + Temizleme Çubuğu + 2 Paket Sigarasıyla

Satılık Iqos 3 Duo + Temizleme Çubuğu + 2 Paket Sigarasıyla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

bunun 1 sigarası ne kadar gidiyor

20 nefeste falan bitiyor 

her hakkı saklıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nordic
    Nordic's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaçak terealar bile 1500 lira değil baya uygun fiyatı kullanmayı düşünenler kaçırmasın bence fırsat ürünü

Edit://Pardon kartonu 1700 lira 

Nordic tarafından 18/Mar/25 21:53 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam ben düşünüyorum ama sigaraların tedariği konusunda ikileme düşüyorum. Bu cihazı ve +2 paketi senden satın alırsam, daha sonra sigaraları nereden temin edebilirim? Fiyatı ne kadardır? Senin kullandığın bir yer var mı?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Hocam ben düşünüyorum ama sigaraların tedariği konusunda ikileme düşüyorum. Bu cihazı ve +2 paketi senden satın alırsam, daha sonra sigaraları nereden temin edebilirim? Fiyatı ne kadardır? Senin kullandığın bir yer var mı?

hemen hemen tüm market / tütün ürünü satan yerlerde oluyor sigaraları. iqos için uyumlu diyince mutlaka buluyorlar.

her hakkı saklıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

15 senedir sigara içiyorum

3-4 ay önce bunun en son modeline geçtim.
    geçenlerde birisinin kültablasında ki yanan sigarasını içtim yanlışlıkla, el alışkanlığı, kusuyordum az daha.

İlk başta alışması zor ama sonrasında normal sigara çok mide bulandırıcı geliyor.

Ağızda kötü tad bırakmaz. içtiğiniz yere ve üstünüze koku sinmez. tamamen osuruk gibi kokar. kokuya alışkın olmayan "kim osurdu" diye sorar. Bir kaç dk lık havalandırmada hemen koku çıkar.

Ama sigara da bu da aynı vücut yorgunluğunu yapıyor. Hatta bence bu bir tık daha fazla

bir tedarikçim var, kartonunu 1.500TL ye alıyorum.

sigara içen birisi ile aynı anda yaktığımız zaman aynı anda bitiyor hemen hemen

fakat sigara gibi peş peşe içilmiyor.

iftar sonrası sigaranın verdiği zevki vermiyor.

Castaway tarafından 19/Mar/25 00:41 tarihinde düzenlenmiştir

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

geçenlerde birisinin kültablasında ki yanan sigarasını içtim yanlışlıkla, el alışkanlığı, kusuyordum az daha.

İlk başta alışması zor ama sonrasında normal sigara çok mide bulandırıcı geliyor.

Ağızda kötü tad bırakmaz. içtiğiniz yere ve üstünüze koku sinmez. tamamen osuruk gibi kokar. kokuya alışkın olmayan "kim osurdu" diye sorar. Bir kaç dk lık havalandırmada hemen koku çıkar.

Ama sigara da bu da aynı vücut yorgunluğunu yapıyor. Hatta bence bu bir tık daha fazla

her sigaradan sonra temizliği filan uğraştırmıyor mu hocam ? ilk çıktığı zamanlar bakıyordum ama her yeni sigara içeyim dediğinde veya 2-3 tane olduktan sonra temizlemek filan gerekiyor deniyordu.

bu sene yunanda büfelerde görüp görüp almaya ikna edemedim kendimi. herkesin elindeydi normal sigara pek göremedim millette.

bu arada cidden george karelias ve oğullarının tütünü efsane ya yazdan beridir kullanıyorum içimi hafif ve lezzetli. tekel sigara içemez oldum çok fark ediyor tadı ve kokusu.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    sau_nightmare bunu yazdı
    PlayForFree bunu yazdı

görünüm olarak çok şık duruyor alet herkesin elinde görüyorum, fiyatta güzel ama george karelias içiyorum herhalde beni tatmin etmeyecektir.

uupupup

edit: konu açılış 27/Eyl/24müş  :d

Karelias'ı nereden alıyorsun hocam bi de pipo tütünü olarak mı yoksa sarmalık mı kullanıyorsun?

İstanbul Beylikdüzünde orijinalini satan birkaç yer var hocam, 160 tl idi en son, toplu aldığım için şuan tam fiyatı bilmiyorum.

El sarımı olarak içiyorum gizeh kırmızı kağıt (üşenmezsem arap kağıdı)- smoking ince filtre bence en iyi kombosu.

Pipo tütünü olarak hiç denemedim, el sarımı olarak da yaklaşık 10-15 senedir içiyorumdur herhalde.. Paketli sigarayı ağzıma değdirince midem bulanıyor.

PlayForFree tarafından 19/Mar/25 08:23 tarihinde düzenlenmiştir

profesyonel kahveci?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    Kreyzi bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

her sigaradan sonra temizliği filan uğraştırmıyor mu hocam ? ilk çıktığı zamanlar bakıyordum ama her yeni sigara içeyim dediğinde veya 2-3 tane olduktan sonra temizlemek filan gerekiyor deniyordu.

bu sene yunanda büfelerde görüp görüp almaya ikna edemedim kendimi. herkesin elindeydi normal sigara pek göremedim millette.

bu arada cidden george karelias ve oğullarının tütünü efsane ya yazdan beridir kullanıyorum içimi hafif ve lezzetli. tekel sigara içemez oldum çok fark ediyor tadı ve kokusu.

yenisi bu hocam. temizleme derdi yok. tütüne saplamıyorsun o ok gibi olan şeyi. sağdan soldan ısıtmaya başlamış, dalın götü de kapalı, dışarda tütün yok

https://d2eegruhmrg0fj.cloudfront.net/images/kura/IqosIlumai/TechnologyLP/iPRIMEdesktop.png?d=0

https://s3.bylith.aws.pmicloud.biz/am-s3-app-prd/content/2025/215/Terea-blog-06.jpg

Castaway tarafından 19/Mar/25 09:22 tarihinde düzenlenmiştir

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

daha yeni eşime iqos iluma prime aldım arada 1-2 tane bende tellendiriyorum terea amber'e hasta kaldım kendime de bir tane alıcam. 

çer çöp-temizleme derdi yok bitince çıkar at. kokusuna osuruk gibi diyorlar ama bana mısır gibi geliyor ve ilginç bir şekilde hoşuma gidiyor otantik hoş bir kokusu var.

ilk içtiğimde baya sert gelmişti ateşli sigaranın hemen arkasından içtiğim için olabilir ama güzel kesiyor. indüksiyon ısıtma ile çalışıyor terea'ların ortasında metal/çelik benzeri bir metal var etrafında tütün ya da tütün extratı gibi bir şey sarılı cihaz ortadaki metali ısıtıyor aslında çok akıllıca düşünülmüş. cihaza hayran kaldım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

yenisi bu hocam. temizleme derdi yok. tütüne saplamıyorsun o ok gibi olan şeyi. sağdan soldan ısıtmaya başlamış, dalın götü de kapalı, dışarda tütün yok

https://d2eegruhmrg0fj.cloudfront.net/images/kura/IqosIlumai/TechnologyLP/iPRIMEdesktop.png?d=0

https://s3.bylith.aws.pmicloud.biz/am-s3-app-prd/content/2025/215/Terea-blog-06.jpg

bi araştırayım hocam iyiymiş bu. terea kartuşlara özel mi bu bahsettiğin durum yoksa iqos 3 duo ve sonrası için mi ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2443 Toplam Mesaj: 29
iqos sigara makinası esigara