Satılık Iqos 3 Duo + Temizleme Çubuğu + 2 Paket Sigarasıyla
-
bu 2 paket sigarada kaç dal var ve genel tütün fiyatları bu cihaz için ne kadar hocam ? mesela 1 paket sigara ortalama 80 desek bunun için olanları ne kadar ?
-
Kreyzi bunu yazdıCastaway bunu yazdıKreyzi bunu yazdıCastaway bunu yazdı
15 senedir sigara içiyorum
3-4 ay önce bunun en son modeline geçtim.
geçenlerde birisinin kültablasında ki yanan sigarasını içtim yanlışlıkla, el alışkanlığı, kusuyordum az daha.İlk başta alışması zor ama sonrasında normal sigara çok mide bulandırıcı geliyor.
Ağızda kötü tad bırakmaz. içtiğiniz yere ve üstünüze koku sinmez. tamamen osuruk gibi kokar. kokuya alışkın olmayan "kim osurdu" diye sorar. Bir kaç dk lık havalandırmada hemen koku çıkar.
Ama sigara da bu da aynı vücut yorgunluğunu yapıyor. Hatta bence bu bir tık daha fazla
bir tedarikçim var, kartonunu 1.500TL ye alıyorum.
sigara içen birisi ile aynı anda yaktığımız zaman aynı anda bitiyor hemen hemen
fakat sigara gibi peş peşe içilmiyor.
iftar sonrası sigaranın verdiği zevki vermiyor.
her sigaradan sonra temizliği filan uğraştırmıyor mu hocam ? ilk çıktığı zamanlar bakıyordum ama her yeni sigara içeyim dediğinde veya 2-3 tane olduktan sonra temizlemek filan gerekiyor deniyordu.
bu sene yunanda büfelerde görüp görüp almaya ikna edemedim kendimi. herkesin elindeydi normal sigara pek göremedim millette.
bu arada cidden george karelias ve oğullarının tütünü efsane ya yazdan beridir kullanıyorum içimi hafif ve lezzetli. tekel sigara içemez oldum çok fark ediyor tadı ve kokusu.
yenisi bu hocam. temizleme derdi yok. tütüne saplamıyorsun o ok gibi olan şeyi. sağdan soldan ısıtmaya başlamış, dalın götü de kapalı, dışarda tütün yok
https://d2eegruhmrg0fj.cloudfront.net/images/kura/IqosIlumai/TechnologyLP/iPRIMEdesktop.png?d=0
https://s3.bylith.aws.pmicloud.biz/am-s3-app-prd/content/2025/215/Terea-blog-06.jpg
bi araştırayım hocam iyiymiş bu. terea kartuşlara özel mi bu bahsettiğin durum yoksa iqos 3 duo ve sonrası için mi ?
Hocam bende ki iqos illuma.
iqos 3 duo nasıl bir şey veya sonraki modelleri hangisi oluyor bilmiyorum.
Resimde sana gönderdiğim en son çıkan modeli şu anda onu biliyorum.
Ama iqos un temelde bildiğim kadarıyla çalışma mantığı farklı olan 2 modeli var.
1. si arkadaşın konuda sattığı mantık. içine kartuşu koyarsın. kartuşa ok gibi bir şey saplanır. bir kaç daldan sonra temizlersin felan içini.
2. si de benim sana gönderdiğim gibi. buna saplanan kartuşları götü başı kapalı. öyle kir pasak bırakmıyor içinde. içtikten sonra kartuşu direk çıkartıp çöpe atıyorsun.Terea Amber kullanıyorum. Aramoları kartuşları da var, hoşuma gitmedi. Amberi en iyi buldum.
Normal sigara içicisi için amber iyidir. fantazi arayanlar için böğürtlenli meyveli falan da modelleri var herhalde.
-
Khan23 bunu yazdı
bu 2 paket sigarada kaç dal var ve genel tütün fiyatları bu cihaz için ne kadar hocam ? mesela 1 paket sigara ortalama 80 desek bunun için olanları ne kadar ?
paketten 20 dal çıkar. sigara paketi ile aynı mantık
Kartonunun satış fiyatı 1.500TL - 2.000TL bandında.
edit. iqos illuma modeline ait olan tera nın karton fiyatını söyledim. arkadaşın modeli hangisi oluyor bilmiyorum
Castaway tarafından 20/Mar/25 03:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Castaway bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
edit. iqos illuma modeline ait olan tera nın karton fiyatını söyledim. arkadaşın modeli hangisi oluyor bilmiyorum
aşağı yukarı aynı fiyat yani o zaman adettendir minik bir indirim yaparsan ben talibim hocam @slasher
-
Khan23 bunu yazdıCastaway bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
aşağı yukarı aynı fiyat yani o zaman adettendir minik bir indirim yaparsan ben talibim hocam @slasher
Kartonda 10 paket çıkıyor hocam. Normal sigaranın ortalama 2 katı.
Paketten 20 dal çıkar, kartondan da 10 paket çıkar.
-
Castaway bunu yazdıKhan23 bunu yazdıCastaway bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
Kartonda 10 paket çıkıyor hocam. Normal sigaranın ortalama 2 katı.
Paketten 20 dal çıkar, kartondan da 10 paket çıkar.
o zaman işler değişir ben iptal :D
-
slasher bunu yazdı
Merhaba
Iqos 3 Duo Beyaz elektronik sigara makinesi ve yanında 2 paket sigarasıyla birlikte satıyorum. Bir türlü iqos sigarasına alışamadım normal sigaranın tadını vermedi bana. Bırakmak için almıştım ama bununla hiç bırakamadım. Çok fazla kullanmadım en fazla 2 ay kadar kullandım ara ara. Cihaz temiz. İlgilenenler bana mesaj gönderebilirler. Görselleri aşağıdadır.
Fiyatı : 1500 Tl
Not: Cihaz temizleme çubuğunu da veriyorum.
Teşekkürler
Cihaza talibim özel mesaj gönderdim eğer duruyorsa satılmadıysa
-
Selam müritler
Cihaz bir yakınım tarafından satın alındı. İlgimiz için çok teşekkürler.