Satılık Kabuklu Ordu Fındığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

hocam 8 liralık fındık ne ara 15 oldu ?

La birde kabuklu .d

%50 randıman ya alırsın ya alamazsn tbt ruhunun içinden gecti kombo yaptılar hey kutsal ruh nerdesın ?

hocalar bu sene fındık yanmış banada arkadaş söyledi fiyatlar uçmuş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

La birde kabuklu .d

Kırılmış 1 kg fındığı 15 e alamazsınki hocam zaten. Ayrıca fındıkta kolay yetişmiyor, toplanmıyor ve ayıklanmıyor valla 15 lira çok değil normal iyi satışlar hocam.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

keske birde bu yorumlari yazarken azcik haber okuyup sonra yazssaydiniz sayin muridler

agustos eylul ayindan sonra aldigin o 100grlik kabukauz findigin fiyatina yarin iyi bak (fiyat)x2=fiyat a alacaksin.

birsey yazmadan once biraz arastiralim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

baktıgım fıyatta fatso carsamba fındık uretıcılerı fıyatları hocam rahat ol tadım cıfte kavrulmus fındıkfıyatı vermıyorum 100grlık

HeyQirs tarafından 09/Ağu/14 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

La birde kabuklu .d

%50 randıman ya alırsın ya alamazsn tbt ruhunun içinden gecti kombo yaptılar hey kutsal ruh nerdesın ?

+++

arkadasin dogru soylemis bu sene karadenizden 300binton findik cikacaksa 100binton insallah cikarda piyasa ucmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

La birde kabuklu .d

yandı yandı ama sağ olsun yetkililerimiz mınakodu ortalığın 2 ay kala rekolte açıkladı pek etkilenmemişiz 500k ton fındık çıkacakmış bla bla 10 lira üzeri gören fiyatlar direk aşağı indi

3 ana yetiştirme yeri var giresun ordu düzce

düzcede 300-350 rakımın üzerinde bırak fındığı meyva ağaçları meyva bile vermedi

15 lira kabuklu için şuan için çok ( piyasa fiyatlarına göre yoksa bu sene 20 lira aşağısı çiftçiyi mikmektir ) ayrıca cinsi ne maxsimum verilen fındık fiyatı giresun yağlısı için

giresun yağlısıda 10 lira zor 9.50 lira son fiyat

birde konuyu açan hacı hangi ara başladınız ne ara bitirdiniz ne vakit kuruttunuz jet hızı maşallah

endenius tarafından 09/Ağu/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

La birde kabuklu .d

yandı yandı ama sağ olsun yetkililerimiz mınakodu ortalığın 2 ay kala rekolte açıkladı pek etkilenmemişiz 500k ton fındık çıkacakmış bla bla 10 lira üzeri gören fiyatlar direk aşağı indi

düzcede 300-350 rakımın üzerinde bırak fındığı meyva ağaçları meyva bile vermedi

15 lira kabuklu için şuan için çok ( piyasa fiyatlarına göre yoksa bu sene 20 lira aşağısı çiftçiyi mikmektir ) ayrıca cinsi ne maxsimum verilen fındık fiyatı giresun yağlısı için

birde konuyu açan hacı hangi ara başladınız ne ara bitirdiniz ne vakit kuruttunuz jet hızı maşallah

ben bu gun 13 lıraya fındık sattım 18 kılo hocalar ....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    endenius bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

La birde kabuklu .d

ben bu gun 13 lıraya fındık sattım 18 kılo hocalar ....

aslında bende bir konu açacaktım fındığına sahip çık diye kaldı öyle

net ortamında fiyat öğrenmek zor her yer engellenmiş her yer tıkanmış fisko fiyat sunup piyasayı çoşturacağına web sitesi  aile albümüne dönmüş hangi siteye yorum yazsan ya yayınlanmıyor yada sayfa hata veriyor spekülatörler piyasada cirit atıyor çiftçiyi koruması gereken ziraat odaları ve birlikleri birilerine çalışırcasına fiyatı aşağı çekecek açıklamalar yapıyor

geçen sene beklenen fiyat 10 liraydı 8 e bile razı oldular ama nafile yerden yere çarptılar üreticiyi

yok kardeşim yok alternatif ürünü yok o olmadan çikolatanın tadı bile bozuluyor ama üretici bir türlü birleşemiyor tarımda lokomotif ama yurt içinde değeri yok birkaç yurtdışı tüccar hariç kazanan yok

düzcede 2 tane yurtdışı fındık satan  firmalar topu dikti kaldık 3-5 çakalın eline

13 liraya fındık sttıysan şuan için iyi fiyat almışsın çünkü fındık fiyatı 10cu aya kadar canlanmaz

tam okul zamanı okullar açılıyor üretici yevmiye parası ödeyecek oda var arkası kurban borcu olanlar var derken mecbur satacaklar ayağına fındıkta fiyat oluşmuyor

yazacak çok şeyim varda ben açacağım konuya saklayayım iyisi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Fındık işte hocam neyin fotosunu ekleyeceksin ? :)

1 kilo fındık 15 tl kargo parası 10 tl versen 25 eder.

Kabukluymuş ayrıca.Birde kabuğunu kır ayrı dert.

1 kilo açık fındık la 23 tl ye 2 lirayada 1 çay içersin :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vala hocam yaptığın işe saygı duyuyorum ama sahibindene baktım 6 lira ile 20 tl arasında değişiyor fiyatlar fiyatın normal ama tahribat için bir albenisi özel bir indirimi olması lazım dışarıda çok rahat bulacağımız fiyata burada satman zor.yinede hayırlı satışlar

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 6369 Toplam Mesaj: 71