Satılık Kabuklu Ordu Fındığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

http://i.imgur.com/iPqhfo6.jpg

ahanda benim aldığım fındık. üşenmedim caps aldım mk :D yuvarlak sivri karışık.

bu fındıgı alırsın tabı hocam bız buna gavsaklı derız ve sıvrı olanıda en ucuzudur cunku cıkolata yapımında pek bır ıse yaramaz yag yapımında kullanılır cıkolata yapımında yuvarlak olanları kullanılır cunku tatlıdır.

benım sattıgım kurutulmus kabuklu olandır hocam yuvarlak o yuzden bu kadar pahallı.

dıger arkadaslara cevap bıle vermıyorum sagdan soldan bos bılgılerle yazmıslar hakaret falan etmısler ama neyse saglık olsun fındık bahcesıne gırmeyen  ıcın normal davranıslar.

konu kapansın arkadaslar daha fazla uzatmaya gerek yok

fındık bahcesı olan bı cok kısıyle tartıssam tartısırımda bahce gormeyenlerle tartısmak bıraz benım ta buradan fıstıga fıyat vermem gıbı sacma bırsey olur ıyı aksamlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Kisaca herkes sattığı findigin fiyatini yazsın :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Duzcede oturmus bir piyasa yok 9.5 tl ye de alan var 10.50 yede alan var bu sene 11 inci 12 inci aya bekletmek lazim bizim oralarda 15 i rahat gorur diyorlar. Ama bi arkadasin dedigi gibi piyasada sahte rekolte tahmini aciklayip milleti kandirmaya calisiyorlar. En son bunlarin ihracaat birligimi nedir 610 bin ton rekolte var dedi. Ulan en cok oldugu sene 800 bin ton findik oluyor bu sene binlerce ciftci hic tarlasina girmemis ona ragme 600 bin ton diyor. Bu sene muhtemele 350 bin 400 bini gecmeyecek bu da yedigimiz kabuksuz ic findigin kilosunun 35 , 40 liradan asagiya dusmeyecek

oliWeR tarafından 11/Ağu/14 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

kargo fiati ogrensen alalım

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

kabuklu yaş fındık kg 5 lira kandıra fındığı kocaeli içi elden teslim kargo falan olmaz burda bak ye begen öyle al

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kablolu diye okumuşum ya le başlığı

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

düzce 12,50 den fındık satılmıştır

bu sene fındık 15 lira bandını aşıp 20 lira seviyelerine geleceği hissi ciddi ciddi uyanmıştır

genede bazı kesimlerin bundan aşırı rahatsız olduğu aşikardır özellikle yurt dışı vadeli işlem yapan kesim

geçen seneden bu senenin mahsulünü satan ve satmaya alışmış olanlar atın intikamı filmini seyretmiştir umarım

herkes fındığını emanet değil elinde bulundursun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

En sonn kargo fiyatı vericektin hocam

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hocan giresun ile ordu arasinda ne fark var.

Mesela Giresun 9 tl ye aldim gayet güzel tadi var.

2 saatlik bir mesefa var cok uzun bi vakit yok

giresun fındığı ordu fındıgıa göre daha randumanlıdır orud fındıgıh 55 gelıyorsa gıresununkı 60 ve ustu geldıgı bıle olmustur fındıkcılar pek gıresun fındıgı almamaya bakar randuman yuksek dıye

Gelelim ordu fındıga tadından yenmez 

Özellikle yeme fındığı alıcaksanız yağlı fındık olmasına dikkat edin derim tabi bu satıcak arkadasın bahcesıne gore degısır karısık vs olur farketmez

Misal 20 -30 kilo fındıgın var sogan cuvalına koy o sekılde dursun daha guzel oluyor

fındık kılosu suanda 10 liradan fındıkcılar alıyor yere gorede degısıyor tabı arkadasın dedgı fıyat gayet normal 15tl 

Bazı arkadaşlar 20 tlyi gorur vs demiş en son gördugu fiyat 14 kusur lira idi gecen sene bu sene taş catlaşın 20 anca cıkar Tabi cıkmasın için elinde fındığı olan satmazsa memur kesimi mecbur satıyor tutacak yerı olmadıgı ıcın fındık 15lira rahat olur yılbasına dogru)

anlasmalı alıcı bulursa gonderen kısı daha ucuza gelıyor

kargosu cok tutmuyor gonderırken anlasmalı gonderırsenız 5kg fındıgı antalyaya 7-10 tl arasında bi fıyata gondermıstım tabı sansıma arsa kargodakı kısı anlasmalı bırı var onun adına gonderırsen bu sekıl cıkar dıye demıstı

Genel olarak söyluyorum 1 ayınız var alıcak arkadaslar ondan sonra mıllet elınden fıdnıgı kendıen yıyecek kadar alır gerısını satar karadenizde yıl basları fındıkla baslar borclar fındıkla odenır dugunler fındıkla yapılır kısacası burda hersey fındıga endeslidir

serseri_1453 tarafından 21/Ağu/14 21:50 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam her urun yerine gore fiyat aliyor..

Bagcilarda carsamba pazarinda elmanin kilosu 3 lira iken  halkalida  6 lira.. organik pazar kurmuslar zeytin yaginin kilosu 22 tl ve alan var. Yani bu fındıgı 9 liraya bagcilarda da satarsin  20 lirayada halkalida satarsin. Boyle iste.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 6370 Toplam Mesaj: 71