Satılık Köy, Dernek Scripti , Sitesi Ve İş İmkanı 150 Milyon Size Kalsın.Okuyun, Gelişmiş Sistemdir
-
Öncelikle dışarıdan gelen insanlar için bashque [a-t] hotmail com adresinden benimle irtibata geçebilirler.
Scripten bir kaç foto ve içinde barındırdığı sistemleri buraya ekliyorum.
Bütün ayrıntıları yazamıyorum inanın elimden geldiğince yazıyorum bu yazdıklarımın dışında unuttuğum bir çok şey olduğuna eminim.
Scripti www.hacihuseyin.net adresinden inceleyebilirsiniz.
Size adminlikde açarım ama güven söz konusu tabi p.m le irtibata geçiniz. Beni madur etmeyin yeter.
1. Script Özellikleri ;
* Üyelik Sistemi {
Üye olacaklardan belirli bilgiler istenir ancak kan gurubu, telefon numarası, adres listesi gibi alanlarda vardır. Bu alanlar kişilerin profillerinde gözlenebilir. Ve bu profilleri Özel Üyeler görebilir.Özel üyelikleri Admin veririr.
Üye olanlar kendi panelinden özel üyelik isteğini gönderirler...Anında admine bu bilgi ulaşır.Profilini inceledikten sonra onay verir yada vermez.
}
* Haber Sistemi {
Admin Panelinde Kategorileri vardır. Yani Haberler bölümüne istenildiği gibi kategori eklenebilir. (köyden Haberler,İzmitten Haberler gibi)
Bütün üyeler haber ekleyebilir ve haberler admin onaylıdır. Yine admin site giriş yaptığında anında bu bilgi ona ulaşır yani onay bekleyen haber var gibi.
}
*Duyuru Sistemi {
Haber Sistemi ile Aynıdır
}
* Resim Ekleme {
Bütün üyeleriniz siteye resim upload edebilir. Sınırları siz belirlersiniz.
Üyeler çok resim ekler diye onaya gerek duymadım bu yüzden her resmin altında ajax ile yapılmış şikayet et butonu vardır.(isterseniz bunuda eklerim ama onay olayını)
Resimler eklenirken site hızlansın diye GD2 kütüphanesi ile thumnail fotoları alır. Ufaltır ve onunda bir kopyasını sisteme alır.
Aynı zamanda thumbnail fotolara yazı yazar otomatik olarak.... :))
Bir resim,haber,duyuru,video,haberlere veya duyurulara yorum eklenebilir bu yorumları felan hep üyeler şikayet edebilir.Anında admine ulaşır ve isterse admin siler.
Resim gösterimleri tekrardan java script ile yapılmıştır tbt deki sistemle benzerdir. Ekran kararır resim çıkar. Sağa sola yaparsınız.
}
*Video Ekleme {
Bütün üyeleriniz siteye ajax ile yapılmış modülden video yükleyebilir mp4 ve flv
Bu Kategori Admin Panelinden kategori ayarları vardır.
Aynı zamanda sitede yan tarafta tag clouds içinde bu kategorilerin isimleri dönerek siteye hareketlilik kazandırır.
}* Ziyaretçi Defteri {
Üye olmayan herkes buraya istediğini yazabilir. Ancak admin onayından geçmek zorundadır.
Eğer siteye üye ise yine yazar fakat direk onaylı şekilde siteye eklenir.
}
* Sınırsız Anket Sistemi {
Modül ajax ile yazılmıştır.Admin panelinden sınırsız bi şekilde istenildiği kadar seçenek eklenebilir.anketleri isterseniz silersiniz, isterseniz başka anketi oylamaya sunarsınız.
}
* Sınırısız Sayfa Açma {
Siteye admin panelinden sınırsız sayfa açabilirsiniz.
Sayfa içeriklerini html tabanlı yazabilirsiniz.
Yeni açılan sayfalar istenildiği gibi ayarlanabilir şu şekilde.
Açılan sayfayı üyeler görsün,özel üyeler görsün herkes görsün
Link sol menüde çıksın,sağ menüde çıksın.
Bu sayfa gösterime kapansın yada açılsın gibi
}
* Gelişmiş Üye Profili Sistemi {
Her üyenin kendine ait burda TBT deki gibi bir profili vardır.
Eklediği resim, yorum, haber video burda gösterimdedir.Her Özel Üye görebilir.
}
* Üyeler Arası Özel Mesajlaşma Sistemi {
Anlatmaya gerek yok sanırım TBT deki sistemin aynısı.
Üyeler kendi arasında mesajlaşabilir.
Bir üyeye mesaj geldiğinde TBT deki gibi İsim Alanı Kırmızı olur. E biraz esinlenelim kaç senelik kullanıcısıyız.
Mail attırayım dedim gerek duymadım isterseniz onuda eklerim hemen. Hatta üye olurken mail almak istermisiniz diye de sordurturuz.
isterse eğer özel mesaj geldiğinde sistem o üyeye mail atar.
}
* Şikayet Sistemi {
Ajax ile yazılmıştır.
Üyeler her haberi habere eklenmiş yorumu, her duyuruyu duyuruya eklenmiş yorumu,resimi,videoyu direk şikayet edebilir.
Bu admine hemen iletilir ve admin değerlendirir.
}
* Toplu Mail Sistemi (Direk İnbox Hostunuza göre tabi ){
Bütün üyelerinize toplu olarak mail atabilirsiniz.
Ve bunun geri döndüsünü alabilirsiniz. Yani kaç üyeye gönderildi.
Kaç üye kaç saniye okudu, yada kaç üye maili açtı açmadı ayrıntılı bilgi verir.
Şu anda bitek bu yapım aşamasında. Yüzde 50 si bitti .
}
* Ana Sayfada Ziyaretçi İstatistikleri,Rastgele resim, Rastgele Video {
Bu modüllerimizde vardır. İstatistikleri dahada geliştirebiliriz isteğinize bağlı.
Şu anda sadece Kaç üye var , Son 5 üye , Kaç ziyaretçi Gelmiş gibi istatistikler vardır.
}
*Gelişmiş Güvenlik Sistemi {
Tbt üyesi Cosmic e burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum, Öğretmenim benim :) Valla hakkını ödeyemem senin hem ajax lar için hem güvenlik için.
Güvelikler direk slq üzerinden ve manüel olarak bir swich sayfasından yapılmaktadır.
Sessionlara güvenemedim pek :)) Bunada değineceğim. Bu başlık altında
Biraz daha açayım,
www.asd.com?git=uyeprofil&sayfa=klm
Burdaki sayfanın açılması için ilk olarak manüel sayfa işleme girer. Ve bir döngü oluşur. Bütün "get" işlemlerini süzer. SQL injection varsa direk kayıt altına alır, hadi orayı aştı diyelim bu sefer
"git" ve "sayfa" için döngüme gelir eğer o döngüde "git için " uyeprofil varsa kabul eder, sonra "sayfa" içinde döngüye girer bu yazının bire bir aynısı varsa işleme devam eder.
Bundan sonra Sql imdeki kayıt ettirdiğim her site açıldığında yenilenir bu sql tekrar burdan kontrol eder. Tamam sa sayfayı açar.
///////////
Cookieleri sevmediğimden cookie ile yapmadım. Ne işi var adamın bilgisayarında benim sitemin bilgisi :))
Siteye giriş yapan üyeye session ve rastgele bir sayı verilir.Sql e eklenir. Session değeri ve rastegele sayı sistemden kontrol edilir (Sql)
Sistem yarım saatde bir kendini kontrol eder. Eğer üye sessionları kapatmadıysa değeri boş döndürür ve slq den rastgele sayıyı siler
Session u çalınsa bile ki kolay bi işlem değildirG.t İster. Sql sorgumda siteye giriş yapamaz.
Daha var anlatmıyım :))
}
Gelişmiş Admin Paneli {
Admin panelinde üye bilgileri üye bilgi değiştirme mail felan işlemleri yapılabilir.
Ftp ye manüel olarak eklediğiniz videoların girişleri yapılabilir, Onay bekleyen videolar gözükür veya kategori felan açabilirsiniz.
Haber kategorileri , haberler , haber düzenlemeleri felan burdan bütün her şeyi var.
Toplu mail işlemleri felan,
Özel üyelik işlemleri,
Duyurular bölümü
İstekler ve şikayetler bölümü
Sınırsız sayfa oluşturma ve ayarları
Anket Bölümü.
Güvenlik için tekrardan özel seçenekler..
sitemizde bulunan video gösterme,resim gösterme, resim ekleme , haber ekleme , ve aklınıza gelecek her türlü sayfa işlemlerini istediğiniz
gibi ayarlaya bilirsiniz. Yani üyelikleri kapatırsınız, yada resim gösterme modülünü sadece üyelere , adminlere, yada herkese açabilirsiniz.
Gelişmiş seçenekleri vardır :)) emin olabilirsiniz.
}
İnanın yazacak daha çok şey ve ayrıntı var.
Ajax olup ta yazmayı unuttuğum bir çok şey var.
Güvelik için olsun başka şeyler için olsun...
Tamame el emeği göz nurudur. İsteyeceğim ücretde siteye göre çok pahalı değildir. Keşke yurt dışında olsamda çok daha pahalıya satsam en azından ederini alırım emeğimi alırım.
Bilginiz portal yani bi forum yok ama istediğiniz taktirde onuda yazarım..
İlk olarak bu işi aylık olarak yapan bir firma biliyorum.
Kendi hostlarında barındırıyorlar aylık 50 - 100 gibi bi ücret alıyorlar scripti size vermiyorlar. Müdahale hakkınız yok.. felan filan.. Yıllık 1200 e geleceğini hatırlatırım isteyene adres de veririm baksınlar.
Bu scripte olup orda olmayan bir çok şey var ama adamlar A.Ş yapacak bi şey yok ben kişisel takılıyorum ve daha ucuz satmak zorundayım.
Fatura kesemem. Sözüm senedimdir, Senedim ölüm o kadar işime sahip çıkarım(Referans için bu sitenin üyesi alexelebek e beni sorabilirsiniz. Ona www.tagtube.net i yapıp sattım hala destek vermekteyim ücretsiz 1 Yıl oldu hala yayında not : +18 dir), O sistem de satılıktır. Ali abiye yada bana p.m atabilirsiniz.
Sistemede yapılan güncellemeler ücretsiz ancak yeni entegreler yazarsam ucuz bir miktara satabilirim.
Eklemek istediğiniz şeyler olabilir bana ulaşmanız yeterli olacaktır.
İstediğiniz bir özellik varsa yine yazarım.
Bir sorunla karşılaştınız hemen destek veririm. Şimdi eylülde kısa dönem askerim (2010 eylül) sonra hep online im ama ben olmadığım sürede cosmic arkadaşım site tam destek verecektir.(Ortağım Diyebilirim)
Bunun dışında farklı bir proje isterseniz onuda yapabilirim bu 2 aylık (askere gideceğim) süre içinde.
Ücret olarak 1 Milyar istiyorum. Özel mesaj da atabilirsiniz isterseniz. Farklı seçenekler için. Taksit felan...
Pazarlamam kuvvetli ek gelir istiyorum derseniz, Scriptimi satmamda yardımcı olun komisyonunuzu vereyim. 10 20 milyon değil korkmayın. Düşündüğüm 150 milyondur. Aç gözlü adam değilim Yine ayrıntı ve Tel için P.m yada
bashque [a-t] hotmail com (boşluk felan yok bashque@ yani ok)
Hangi pazarlama sektörü bu kadar kazandırıyor ? Sadece düşünün ve ücretin iyi olduğunu anlayacaksınız. 10 Site satsanız 1500 milyar ek gelir olur size.
Eğer gerçekten iyi satışlar yaparsanız ayda 3 taneden fazla bu oranın artacağına emin olabilirsiniz.
Üniversite öğrencisimiziniz müşteri gönderin bana sonra işi bağlıyım ve paranızı alın..... Sokakda geziyorsunuz dernek gördünüz girin içeri sorun abi siteniz varmı yada biz yapalım istermisiniz. demeniz yeterli.
Bu size bağlı , Bu pazarlama işi Sadece TBT üyeleri için geçerlidir......
Sitemi kime satarsam satayım o memlekete gidip online olarak nasıl kullanacağını inceliklerini göstereceğim. (Yurt içi tabi) yurt dışı isterse teamweaver ile anlatırım. Siz nasıl isterseniz.
Bu arada Gebze / Kocaelinde oturuyorum. Açık adresde veririm. Benim için sorun değil. Yüz yüze sadece gırgırınada konuşabiliriz. Gelirim yani :)) ve hep beklerim.
Resimleri alt mesajımda ekliyorum.... Siz okuya durun :))
-
burayıda alıyorum resimleri ekleyeceğim.
// Edit Video Çekiyorum Resimleri Çek çek bitmiyo bide yazıları felan .. En iyisi bu hem herşeyi gösteririm.
www.hacihuseyin.net adresi ordan bakabilirsiniz. Edit : Yanlış yazmışım. 7-19 düzelttim.
kullanıcı adı : deneme
Şifre : deneme olarak bakınız. Özel üyeliği yoktur hesabın...
ama gezmenize olanak tanır.
-
malesef demo adres calismiyor, eger isime yarar biseyse bende satin alabilirim yazi cok uzun okumadim script php'mi ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
malesef demo adres calismiyor, eger isime yarar biseyse bende satin alabilirim yazi cok uzun okumadim script php'mi ?
-----------------------------www.hacihuseyin.net mi Çalışmıyor ? Ben şimdi sistede foto çekiyorum ve 20 tane online kişi görüyorum.
Dns lerini kontrol et istersen.
Ayırca evet php ile yazıldı sistem.
Edit haklısın eksik yazmışım.
-
Konu up yarın devam ederim...
-
güzel hocam emek vermişsin gerçekten, sql korumasını test ettim güzel çalışıyor, flood koruması var mı? eğer yoksa ve flood ile ilgili halledemeyeceğin bir sorun yaşarsan yardımcı olurum...
-
Eyvallah kardşm sağol, yok ya köy sitesine kim neden flood yapsın. hangi zihniyet yapar..
Bir kaç bölümde session korma var ama olmayan yerler içinde aklıma şeytan kabuğu soktun şimdi.
-
belki birilerinin işine yarar uplayalım ,)
-
Zxone bunu yazdı:
Eyvallah kardşm sağol, yok ya köy sitesine kim neden flood yapsın. hangi zihniyet yapar..
Bir kaç bölümde session korma var ama olmayan yerler içinde aklıma şeytan kabuğu soktun şimdi.
-----------------------------neden yapmasın oglum yaa heryere flood koruması al
-
Cosmic bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------neden yapmasın oglum yaa heryere flood koruması al
-----------------------------Flood koruması için nasıl bi önlem alıonuz?
Captcha? IP log? veya başka bişi mi?
-
Valla üstad düz sessionları denyo mahvediyo bu olmaz olur şu şekilde diğer sayfada o sessionu yok etmen lazım anca böyle
bunun yanında chapta kullanabilirsin.
Vps varsa programlama biliyorsan exe yaparsın sistemi kontrol eden time zamanlarını php kontrol eder port ile exe ye yollar
exe kendisine kaydeder ip yi bloklar aynı zamanda ddos korumasında böyle yapabilirsin ..
Yukarıdaki cosmic adlı arkadaş bu şekilde yapıyor :))Deli çocuk ya :)
Bunun dışında session la yapıp hidden ile yollarsın ancak bu seferde php kodlarıyla
kendi sistesinden doğru direk senin post sayfana bilgi sokar. Bunuda nasıl aşarsın
post sayfanda en üstde verinin geldiği sayfayı kontrol ettirisin.. bunuda böyle çözersin.. Mesela benim bütün sayfalarım ..
?sayfa= den döngüye girer yani dışarıdan bir sayfadan post kabul etmez.
Bunun yanında bide chapta var üyelikte , haber ekleme göndermede. felan bunlar bana yetiyor.
Arama yerimde java script ile çalışıyor ancak direk sayfa get ile gidiyor. Burdanda bi sorun çıkmaz yada çıkarsa dışarından gelen php den olur işte
onuda aşacam sanki
Bu arada
Videolar bitti bitince buraya ekleyeceğim