folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Köy, Dernek Scripti , Sitesi Ve İş İmkanı 150 Milyon Size Kalsın.Okuyun, Gelişmiş Sistemdir

Satılık Köy, Dernek Scripti , Sitesi Ve İş İmkanı 150 Milyon Size Kalsın.Okuyun, Gelişmiş Sistemdir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar hocam. benim dernek scripti de bitti sayılır. ücret olarak bu kadar yüksek istesem satış yapabilir miyim. gidiyo mu ürün?

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı script güzel de o temayla satılmaz adam gibi bişey giydir şuna =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı script güzel de o temayla satılmaz adam gibi bişey giydir şuna =)

bu işin doğasımıdır nedir bilmiyorum ama kodlaması iyi olanın tasarımı kötü oluyor, tasarımı iyi olanın da kodlaması kötü oluyor... genelde tasarımcılar ve programcılar ikili çalışıyorlar :)))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tasarımdan,sef ve seo dan  sınıfta kaldı.

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

ve ayrıca w3 den

215 Errors, 255 warning(s)

ayrıca fiyat çok fahiş.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Scriptin ederi 15 milyon 150 değil hocam.

tasarımı berbat denilebilir

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

yaptığın scriptin php-fusion gibi bir alternatifi varken pek bi satış yapabileceğini düşünmüyorum. ama yine de hayırlı satışlar.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

YA bu scripti kendim köyüm için self ve seo ya gerek yok bence

bilmediğimden değil uğraşmak istemediğimden yapmadım.

Tasarımım gerçekten zayıf ama herhangi bir köye gidebilir.

Kusura bakam 150 değil 5 milyon diyorsun sende öle takılırsın... 

Evet kodlamam iyi ancak tasarımım kötüdür...

Ayrıca w3 e göre iyi olsa da benim için sorun yok sana görede yok ...

w3 dediğin nedirki ya neyse değer veren olabilir o ayrı..

Bu arada tasarımı değiştirmek için işlemlere başlıyorum tasarım desteği olacak arkadaşları bekliyorum..

Scrtip hala satıştadır arkadaşlar...

Host ve domaini ayarlayacağım ben kendi hostumda barındıracağım sistem bi başkasına gitmeyecek...

wareze düşmeyecek... 

Arkadaşlar eksik olan bir modül varmı ayrıca desteklerinizi bekliyorum.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Ücret olarak 1 Milyar istiyorum. Özel mesaj da atabilirsiniz isterseniz. Farklı seçenekler için. Taksit felan... bu tasarıma, bu seoya ve bu w3c olayına bu fiyat inanılmaz fahiş satabileceğini sanmam sonuçta iyi bir editle joomla bundan daha esneki daha görsel, daha fazla sef & seo verebiliyor. Tasarımdan sınıfta kaldın bu fiyata satacaksan öncelikli olarak tema seçenekleri belirlemelisin... Neyse hayırlı satışlar

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    Ücret olarak 1 Milyar istiyorum. Özel mesaj da atabilirsiniz isterseniz. Farklı seçenekler için. Taksit felan... bu tasarıma, bu seoya ve bu w3c olayına bu fiyat inanılmaz fahiş satabileceğini sanmam sonuçta iyi bir editle joomla bundan daha esneki daha görsel, daha fazla sef & seo verebiliyor. Tasarımdan sınıfta kaldın bu fiyata satacaksan öncelikli olarak tema seçenekleri belirlemelisin... Neyse hayırlı satışlar

Sevgili arkadaşım w3c dediğin ne google etkisi var nede seo ya :) Sevmiyorumda süper sitede olsa w3c olmayacak

google un w3c sini araştır. sonra hotmailinkini araştır sonra yahoonun kini araştır.. Dünya devleri bile umursamıyor. neyse ... bu olmayacak asla yapmamda

bilmediğimdendeğil sırf bir kaç insanın egosu tatmin olsun diye yapmam.... Bi işime yaramıyor. Bütün tarayıcılarda denendi sağlam ne kaymasıvar nede java

scriptlerinde bir proplem neyse..

Tasarım olarak zaten mükemmel değil kabul ediyorum daha güzel olabilir. Eyvallah zaten kişiye direk al bu site demeyeceğim tasarım değişecek elimde

zaten bir kaç farklı tasarımı var sadece üzerine oturmadım. YAni her köy sitesine aynı şeyi satmayacağım...

Kusura bakma joomlada olan güvenlikle benim scriptimdeki güvenlik tamamen başka görsellik olarakda seo olarakda self olarakda joomlayı aşar geçerim ben ...

Yani bi tek div lerle yapıldı diyemi joomla iyi oluyor. Bikere adamların yaptığı scriptleri kullanıyorsunuz ...

kodlama bilmeyen adam cart diye entegre ediyor siteye al sana hacklendim....

Self diyosunuz , seo diyosunuz daha düne kadar tbt de bile yoktu bu neden bahsediyorsunuz.

Ayrıca benim seo ile self ile bi işim gücüm yok bu ticari bir site değil her şeyden önce üzerinde kar amacı güdülen bir işletmeye satılmıyor.

Ama yok self mi istiyon tasarım mı istiyon seo mu istiyon gel sana babasını yapayım..

tagtube.net i de ban yaptım...

Gir seosunada bak self ine bak o seo ve self sadece 1 gecede yapıldı o sitede w3c ye uymaz ama şu anda günlük 1 tekile ulaştı ....

Ki ileride kat kat daha artacaktır.

Neyse konu dağılmasın ... W3c ile uğraşamam ki anam ağlar şimdi bi başlasam .... En baştan yapılacak şeydi bu geçti.

Tasarım düzenlemeye başlıyorum, Linkleri self yapıyorum ve Seo ekliyorum ne işime yarayacaksa sizimi kıracam :))

Bu arada Videolar bitti görsel derslerini hazırladım sitenin yaşlı üyeler daha rahat kullanabilsin diye.

Hizmet sınırsız.....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 5167 Toplam Mesaj: 22