Satılık Kullanılmamış (Sıfır) Cep Telefonları
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
wking bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
E71 ve N97 (orjinal değil derken ?) Daha detaylı bilgi versen :D
-----------------------------Çakma işte =)
-----------------------------La tamam da dokunması felan nasıl orjinalinden farkı anlaşılıyor mu sence 2-3 ay yada 1yıl kullanılabilinir mi ? Detay :D
-----------------------------Telefonu sipariş edeceğim yerle konuştum şimdi, şunları söyledi.
Bazı serileri süper oluyor. Orijinalinin aynısı fakat bazen de sorunlu olabiliyor. Şu anda elinde E71 var. Sipariş verilirse telefonu denerim ve orijinali gibi ise gönderirim. Değilse başka E71 bulup gönderirim, yani özetle hepsi iyi çıkmıyor fakat size gönderilecek olanı test edip o şekilde göndereceğim. Eğer N97 isterseniz aynı şartlarda olur.
-
sayılı mı var hocam kutusunda mı gelicek ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
hocam kutusunda mı gelicek ?
-----------------------------Sadece telefon ve sarj cihazı mı gelcek ?
-
Arkadaş çin malı taklit telefonları orijinallerin görsellerini koyarak tanıtmış. Almamanızı tavsiye ederim.
-
rstr617 bunu yazdı:
Arkadaş çin malı taklit telefonları orijinallerin görsellerini koyarak tanıtmış. Almamanızı tavsiye ederim.
-----------------------------Bu ne demek oluyor? Ben müridleri kazıklayacak olsam ürünlerin yanına orijinal olup olmadıklarını yazmam! Ayrıca garantisiz olduğunu da yazmam. Bütün sorulara içtenlikle cevap veriyorum, hayırdır bir açık mı yakaladın bunu söylemeye hakkın olduğunu zannediyorsun?
-
@SUPERBICO Sayılı değil. İstediğin kadar yollayabilirim.
@Fuzulli Kutuda değil, sadece cihaz ve şarj aleti gelecek.
-
Zıpla :/
-
garantisi felan var mı orjinal olanların
-
Hocam 3-4 ay sonra kapanmasın bunlar
-
@Ercab Garantisi olmadığını ilk mesajda yazmıştım hocam ama yine ilk mesajda da dediğim gibi "garantisi olmadığı ürünün dandik ya da 2 günde bozulacağı anlamına gelmez. Aldığınız gün bir sorun olursa yollarsınız değiştiririm." Ayrıca garantisi olsa piyasa fiyatına satardım :)
@SweeneyTodd Kapanmaz hocam merak etme :)