Satılık Kullanılmamış (Sıfır) Cep Telefonları
-
Arkadaşın cihazları için bişi söylemiyorum güzeldir muhakkak ama ben şırnakta şuan göndemde olsan telefonları en kralını 100-180 arasında alıyodum he ordakiler nasıl derseniz piyango gibi ama kesinlikle 6 ay içinde kapanıyor çözüm yeni imei attırmak ama oda 6 ay sonra kapanıyor ama en kral yanı masaya koydunmu ben burdayım diyodu 2000 liralık cihaz 100 lira ama görüntü varmı var kamerası falan anlatmıyım bernattı zaten. ama arkadaşın fiyatlar yüksek benim dediğimden kesinlikle daha iyidir.
-
e71 resim istiyoruz
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
e71 resim istiyoruz
-----------------------------Tamam hocam yarın isteyip koyacağım inşallah :)
-
kardeş şu ensondaki samsung'a 40 lira vereyim ?
-
arkadaşlar bu telefonlar sadece dış görünüm olarak taklit edilmiş yani program falan atarım nete girerim diyorsanız hiçde ögle degil. sadce dış görüntü o telefon içerik ve program olarak aslının yanından bile geçemez. konuyu baltalamak gibi olmasın ama.
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bu telefonlar sadece dış görünüm olarak taklit edilmiş yani program falan atarım nete girerim diyorsanız hiçde ögle degil. sadce dış görüntü o telefon içerik ve program olarak aslının yanından bile geçemez. konuyu baltalamak gibi olmasın ama.
-----------------------------orijinal ürünle birebir olsa niye fiyatı bu kadar olsun :|
zaten bu tür cihazlar şans işi orada adamlar rastgele yapıyor kiminin herşeyi düzgün çıkıyor
kiminin kamerası 5mp gibi çekiyor kimi vga gibi çekiyor şans faktörü etkili ama ben alacam
sadece konuşma yapacam arada msj atarım diyorsan iyi telefondur karizmadır heves almadır ego tatminidir...
-
Tahta Kalede 100-150 Lira Hoca Zaten Yüksek Hoca Fiyat.
-
Hocam Orjinal Olmayanların Fiyatları Baya Uçuk :) Hepsini En Az 50 tL Altına Temin Ederim .
Ama Orjinal Olanlara Diycek Lafım Yok Gercekten Fiyatları İyi. -
hocam parantez icinde ( orjinal ) yazdigin ürünler %100 orjinal mi ? bundan emin olmak lazim. Yani yalan soyluyorsun yada kandırıyorsun demek istemiyorum.
belki seni de keklemeye calisabilirler diye diyorum :) eğer %100 orjinal ise alinabilir gibi...
-
@NiGhT_SouL Edebiliyorsan et hocam ne diyim :)
@cuneyd Ben ürünlerin %100 orijinal olduğundan eminim. Temin ettiğim kişiye güveniyorum, ticarette güvenle yürümez işler fakat ben eminim orijinal olduklarına.
@Kreyzi Cevap bekliyorum hocam senden :)