Satılık-Lar
-
Adam bir konu açmış, etmediğiniz kalmamış yahu.
1-618-GR tarafından 16/Ağu/12 14:56 tarihinde düzenlenmiştir
Hocam şohpen'i ben alayım 60'tl mi ? kargo karşı ödemeli olsun. -
Kreyzi bunu yazdı
5-13 yaş arası o elbiseler uyuyorsa gönderebilirsen sevinirim hocam bu arada bi tanıdık var yetim çocuklar
onlara veririm senin hayrına
illa para talep edersen (sadece giysiler için) şimdi değil ama 1 ay içinde ödeme yapabilirim sana cüzi bişi hayır yapmak istiyorum ama bu aralar elim epey sıkışık hocam durum bu uyarsa haberleşelim
Çocuklar kız mı erkek mi ? 10 yaşından büyükse montlar olur tahminimce.Ekstra olarak pantolon vs. bişeyler de yollarım.
Sen bana özelden çocukların tahminen boylarını kilolarını yazarmısın hocam? -
1-618-GR bunu yazdı
Adam bir konu açmış, etmediğiniz kalmamış yahu.
Hocam şohpen'i ben alayım 60'tl mi ? kargo karşı ödemeli olsun.50-60 ne diyosan o olsun sorun değil.Özelden adres bilgilerini telefon vs. gereken herşeyi yolla hocam.
-
Giysileri Kreyzi
Şohbeni de 1-618-GR aldı.
Ayakkabı ve flaş kaldı isteyen olursa uygun fiyata yollarım. -
eyw. hocu tekrar sağol
-
Her şeyin altında bi bok aramayın ya.
-
Zachariah bunu yazdı
Her şeyin altında bi bok aramayın ya.
yok hacı onlar aramıyorlar resmen oraya kendileri şeyediyorlar yani bilmem anlatabildim mi..
-
Sadece montlar değil , farklı farklı cocuk giysileri paketlendi yarın kargoya verilecek.Kreyzi arkadaşa duyarlılığndan dolayı teşekkürü borç blilirim. Not:Herhangi bir ücret alınmadı.Kargo parasını Kreyzi kendisi ödemek istedi.
-
İnandırıcı gemedi diyen müridler benim ağzımı bozdurmasınlar. tosun nickli müridi tanımıyorum fakat adam bi hayır yapmak istediğini söylemiş adamı dilenci yerine koyuyorsunuz. Yazıklar olsun size. Niyetini kimse bilemez fakat inanmıyorsanız da susmayı bilecek adam olacaksınız. Burası inci sözlük degil üstteki yazarı bozacak tavırlara takdir teşekkür beğeni verilmiyor.
-
mfatihbodur bunu yazdı
İnandırıcı gemedi diyen müridler benim ağzımı bozdurmasınlar. tosun nickli müridi tanımıyorum fakat adam bi hayır yapmak istediğini söylemiş adamı dilenci yerine koyuyorsunuz. Yazıklar olsun size. Niyetini kimse bilemez fakat inanmıyorsanız da susmayı bilecek adam olacaksınız. Burası inci sözlük degil üstteki yazarı bozacak tavırlara takdir teşekkür beğeni verilmiyor.
Kreyziyle görüştük bugün telefonda.Kargosunu yolladım.Bir çuval elbise dolu.Sevindirsin yetimleri.
Diğer arkadaşın şohbenini bugün yollicam inşallah.