Satılık-Lar
-
kadir abiyi (tosun) bende tanırım iki kuruşluk adam degildir ;) adam hayır işi yapalım bayramağzı bir kaç cocugu sevindirelim demiş inandırıcılığını sorgulayan arkadaşlar var haala pes diyorum.
-
swinlarg bunu yazdı
kadir abiyi (tosun) bende tanırım iki kuruşluk adam degildir ;) adam hayır işi yapalım bayramağzı bir kaç cocugu sevindirelim demiş inandırıcılığını sorgulayan arkadaşlar var haala pes diyorum.
Eksik olma kardeşim,sağolasın:) -
1-618-GR arkadaşın şohbeni de kargoya verilmiştir.Kargo takip nosu kendisine iletilmiştir. Kreyziye de takip no yolladım. Arkadaşlar kargolarını aldıktan sonra yazarlar artık.Yanlış düşüncelere kapılanlara verilecek en güzel cevaplar ürünleri alan arkadaşlardan gelecektir diye düşünüyorum.Şimdiden tüm TBT ailesinin bayramını kutluyorum,sağlıcakla kalın.
-
hocam çok saol ürünleri bugün almış elemanlar çok teşekkür ediyorlar
cocukların annesi çok dua etti sana ismini sordu bilmiyordum k.bakma tosun dedim :)
böyle hareketler görmek güzel tbt'de
-
Kreyzi bunu yazdı
hocam çok saol ürünleri bugün almış elemanlar çok teşekkür ediyorlar
cocukların annesi çok dua etti sana ismini sordu bilmiyordum k.bakma tosun dedim :)
böyle hareketler görmek güzel tbt'de
Sen sagol hocam benim kadar senin de duyarlılığın var konuda.Allah her zaman yardımcıları olsun.Estafurullah isim olarak zaten tosunu kullanıyorum :) devamı gelecek inşallah bu tür davranışların.Sağlıcakla kal -
Valla gözlerim doldu.
Allah razı olsun.
-
real_agabey bunu yazdı
Valla gözlerim doldu.
Allah razı olsun.
Allah hepimizden razı olsun.Bu arada diğer arkadaşın da şohbeni eline ulaştı.Arayıp teşekkür etti.Konuya da yazar kısa zamanda