Satılık Macbook Pro M2
-
Hocam aynısının yan çarını ben yaşamıştım.
Buna benzer bir ilan vermiştim :)
Geçmiş olsun.
-
Kaan bunu yazdı
Hocam aynısının yan çarını ben yaşamıştım.
Buna benzer bir ilan vermiştim :)
Geçmiş olsun.
Tarikata mensuplarına denk geliyor demek bu cibiliyetsizler :)
-
evsiz bunu yazdı
aynen o da passatlı bir kürt çocuğu buldu onunla evlenecem dedi saldı beni
Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun hocam boşver. ilerde belki daha kötü şeyler olurdu.
Tekrardan hayırlı satışlar dilerim
-
evsiz bunu yazdı
benimkinin bulduğunun passatı bile yok mk. saldım gitti tabi.
Oyuncu pc almıştım buna bende onu geri almıştım, anılarım depreşti bak. yakalım bi sigara
-
ReyiZ bunu yazdıevsiz bunu yazdı
Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun hocam boşver. ilerde belki daha kötü şeyler olurdu.
Tekrardan hayırlı satışlar dilerim
Tek tesellim bu oldu zaten.
Teşekkür ederim.
-
blood_rhyme bunu yazdıevsiz bunu yazdı
Oyuncu pc almıştım buna bende onu geri almıştım, anılarım depreşti bak. yakalım bi sigara
Ya yurt dışı tatillerinden tut hayalinin ulaşamayacağı şeyler yaşattım, hayalini kurabilmesi için öyle şeylerin varlığından haberdar olması lazımdı, haberi bile yoktu. Dünyaya gözlerini açtırdım. "Körün gözü açılınca ilk sopasını kırarmış" diye boşa dememişler. Cana geleceğine mala geldi diyorum :)
-
evsiz bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdıevsiz bunu yazdı
Ya yurt dışı tatillerinden tut hayalinin ulaşamayacağı şeyler yaşattım, hayalini kurabilmesi için öyle şeylerin varlığından haberdar olması lazımdı, haberi bile yoktu. Dünyaya gözlerini açtırdım. "Körün gözü açılınca ilk sopasını kırarmış" diye boşa dememişler. Cana geleceğine mala geldi diyorum :)
hocam sapla geç.
gerçekten öyle verilmiş sadakan varmış. umarım istediğin fiyata satarsın. kolay gelsin.
-
hocam sadece istanbul içi elden teslim galiba.
-
makine muhabbeti disinda merak ettim,
Kizla nasil tanistin? ve niye o adami tercih etti ?
para muhabbeti mi? -
serhat8102 bunu yazdı
hocam sadece istanbul içi elden teslim galiba.
Hocam tbt içine konuşuruz o durumu.
@317seref
kanka uzun yıllardır tanışıyorduk aslında. Neden tercih etti Bilmiyorum, kadınların barzo erkek fantazisine yoruyorum.
Para muhabbeti ise ben mühendisim aylık 3800 $ maaşım var yaklaşık 16 ay sonra bu 7500 $ olacak. Ondan 3 yıl sonra ise yaklaşık 12 k dolar nerdeyse
Eğitim kültür desen zaten mevcut bulunduğum meslek grubunda saygı gören bir kişiyim.
Dünyayı dolaştım bir tek antartika kıtası kaldı kısmetse seneye orayada gideceğim :d
Özgeçmişim böyle tipte bence 10/5.5 derim :d ama olmayınca olmuyor :)