Satılık Macbook Pro M2
-
evsiz bunu yazdı
kanka uzun yıllardır tanışıyorduk aslında. Neden tercih etti Bilmiyorum, kadınların barzo erkek fantazisine yoruyorum.
şimdi barzoluk, maçoluk bir de ilgi vermeyen erkek arasında fark var hocam; yok düpedüz barzo diyorsa o moda evrilemezsin ama ilgi vermeyen kurallı oynayan hale gelebilirsin
red pill fln bilmem de denge şart, çok ilgi de 0 ilgi de bunlarda ters tepiyor
-
Çok ilgi ya ben çözdüm. Daha yok dozunda napalım böyle seviyorlar
-
evsiz bunu yazdıAr0fer bunu yazdı
Hayırlı satışlar hocam iyi en azından geri getirmiş.
herşeyi geri verip bunu vermemişti dedim canısı sal aletide sen ona layık değilsin. Sonra kocasına verdi telefonu parası neyse atalım dedi 40 k at dedim iban gönderdim sonraki gün geldi pc :D
nasıl la? Snden ayrılır ayrılmaz hemen evlendi mi anlamadım
-
Kasımdaymış düğün ben kocası diyorum o sebebden direk :d
Hatta eşyalarımı kocasının siyah passatı ile bizim oradaki fırına bıraktılar ahhaah. Lavuğada dedi heralde üff bu da sümük gibi yapıştı bırakmıyor beni, eski saplantılım eşyalarını verelim siktirsin gitsin lavuk da ok dedi büyük ihtimal ile başka mantıklı bir açıklama yok :d
Neyse alsın biri şu pc'yi artık dh ölücülerine düşecez yoksa :D
-
Bedelli yapmıyor musun hocam askerliği ? niye satılsın diye dert ediyon gelince satarsın.
Liquid tarafından 08/Ağu/23 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Hanıma macbook almayı düşünüyordum ama 2 ay önce araç aldım :D Acil paraya ihtiyacın yoksa gönder bana dolar karşılığı neyse aydan aya göndereyim :D
-
Liquid bunu yazdı
Bedelli yapmıyor musun hocam askerliği ? niye satılsın diye dert ediyon gelince satarsın.
Hocam gemiye gidecem gelince.
seri ezecem parayı :D
-
Biraz fiyatlara bakındım ilginç bir skala var. 29-30-32 grubu var bir de 37-38 grubu
Aradaki farkı anlayamadım. Sıfır 47 civarı galiba.
Bence tatile macbookla çık :D
-
Sıfırı 38 k en ucuz. Fiyatlar gerçekten garip, kim kime saplarsa heralde
-
Up olsun askerden geldim :d