Satılık Sibirya Kurdu
-
Son Açtığı Konular
Satılık Sibirya Kurdu
Satılık su kaplumbağası
Satılık Metallica Konser Bileti
Satılık Ürünler...
Satılık Eskişehirspor Atkısı
satılık posterler...
bana garip geldi ticarethane gibi kullanıyon hoca ... -
hocam farklı konu8larda açıyorum sen sadce bunları almışsın :D ve bazı konularadaa cevablar yazıyorum yani...
-
bu kopekler cok guzel ama bizim iklim kosullarinda bu hayvana bakmak eziyet dili bi karis disarda kaliyo gariplerin hayvan sevgisiyle eziyet etmeyi karistirmamak gerek
-
Aslında hep gölgede toprak veya serin mermerin üstünde yatırırsanız pek problem olmuyor suyu sürekli taze olursada pek dert olmuyo sabah serinliğinde 2saat gezrseniz yatıo zaten akşam sernliğnded 2 3saat yeter :D ama kışın daima daha fazla istycektir :D
-
under_king senin hayvan iyiymiş benimde sevdiğim cins.bitane alıp beslemek istiorum ama para yok hayvana et verecen ona para yok.hergün makarna versemde yamez hayvan.. ne yapacam bilmiyorum.
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Yavrular daha pahalı ve masraflıdır. Ama en az 500 ytl değildir kimseyi kandırmanın gereği yok. Sen istediğin fiyatı yasarsın işine gelen alır. Resimleri buraya koysan daha iyi olur her görmek isteyen seni msn ekleyip resim mi isticek ?
Bu benim punky'm (:

-----------------------------ayaz köpegin fotografları koycaktın kendininkileri deil :D
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
Bende saf kan Dogo Arjantin arıyorum..Satan veya getirtebilicek olan?
-----------------------------safkan dogo bul tr de kendimide vercem sana:) getirtmekde baya maliyetli olur kanimca
-
Safkan dogo alcak adamın iyi parası vardır demek :D
-
ole tabi:) bizde bi ara pitt kirmasi dogo vardi makine gibi dovusuodu valla:D cok super kopekti sonra biraktim kopeklerle ugrasmayi oss mod a girdim:)
-
Safkan Sibirya Kurdu + Tam Aşılı + Eğitimli + Tasma + Tarak + Ağızlık + 18 Kg Nutra Nuggets Adult Mama
19 Aylıktır... Erkek... Sahibne Alışma Gibi Bir Problemi Yoktur Her Husky Gibi İnsanlara Sıcak Kanlıdır... eve veya yattığı yere hayatta tuvaletini yapmaz.
Fiyat 400 YTL Büyük Pazarlık Yapılır