Satılık Sibirya Kurdu
-
Husky+15Kg Nutra Nuggets Adult Mama+Tasma+Ağızlık+Mama Kabı + Tarak+Tam Aşılı+ Eğitimli 300 YTL ... hocam benimkini al eğitimle filan uğraşmazsın çabuk ısınır sanada mayısata aşı yaptırman gerekişcek daha aşıyada var benimki al bak eğitmlede uğraşmazsın 300 ytl de dehşet fiyat bak!!! 100 ytllik mama veriyorum zaten 110ytl ye aldım 15kgını 14kg var içinde mamanın.. Destek verin bana
-

böyle bişe alacam ileride
-
benimkini satıyım hocam
-
Husky + 15Kg Nutra Nuggets Adult Mama+Tasma + Ağızlık+Paslanmaz Mama Kabı + Tarak+Tam Aşılı + Eğitimli
300 YTL
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------Husky + 15Kg Nutra Nuggets Adult Mama+Tasma + Ağızlık+Paslanmaz Mama Kabı + Tarak+Tam Aşılı + Eğitimli
300 YTL
-----------------------------resim koyabilecenmi hocam
edit: gördüm resmi
-
Son Fiyat 250 YTL
-
Rene sana sesleniyorum bu müridi tahribat petshop müdürü yap :P
-
Nutra Nuggets kalite mamadir.Bende Marco'ya Nutra Nuggets kullaniyorum yavrulugundan beri :D 15kg 120-150 ytl arasinda dusunun :D
-
bunlar mamadan başka bişi yemez mi.mesele kemik kaynatıp içine ekmeği bassam:)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Yavrular daha pahalı ve masraflıdır. Ama en az 500 ytl değildir kimseyi kandırmanın gereği yok. Sen istediğin fiyatı yasarsın işine gelen alır. Resimleri buraya koysan daha iyi olur her görmek isteyen seni msn ekleyip resim mi isticek ?
Bu benim punky'm (:
-----------------------------ayaz köpegin fotografları koycaktın kendininkileri deil :D
-----------------------------Arkadaşlar kusura bakmasın yanlışla fikoşun resmini koymusum :O ama onuda satabilirim pek para etmes ama . . .