Satılık Sıfır Asus Strix 7.1 Oyuncu Kulaklığı
-
Kutu hiç açılmamıştır. 18.08.2018 e kadar garantisi vardır. Ürün hediye geldiği için faturası yok ancak seri numarasıyla garanti işlemleri yapılabilmektedir. İstanbul içi elden vermeyi düşünüyorum. Fiyat 800 liradır.
Forum içinde pek bilinen bir üye değilim ancak @cesnist kefilim olacaktır.
Ürün kutusu şeffaf ve parlak olduğu için çektiğim fotoğraflar düzgün çıkmadı aşağıdaki linkten inceleyeblirsiniz.
https://www.asus.com/tr/Headphones-Headsets/STRIX_71/
-
allah kahretmesin çok iyiymiş alet ya.
-
adam fena dizayn etmiş ateş ediyor resmen iyi satışlar
-
AmoR bunu yazdı
adam fena dizayn etmiş ateş ediyor resmen iyi satışlar
Eyvallah hocam
-
gecen hata Steelseries Siberia 200 aldım hocam media marktan almasaydım senınle anlaşırdık :((
-
tri bunu yazdı
gecen hata Steelseries Siberia 200 aldım hocam media marktan almasaydım senınle anlaşırdık :((
Sağlık olsun hocam güle güle kullan
-
Evrende böyle cihazlar olduğunu da görmüş oldum kardeş sayende. Neler yapılıyor böyle
-
Güncel
-
Ses sistemi alinir o fiyata :) cihaz guzel ama yuksek sanki fiyat.
-
MuhammeT bunu yazdı
ses sistemi gibi cihaz zaten hocam :D. Sıfır en düşük 850 civarında gördüm bende 800 den koydum
-
Fogger bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
ses sistemi gibi cihaz zaten hocam :D. Sıfır en düşük 850 civarında gördüm bende 800 den koydum
hocam yanlış anlama da sıfırı 850 ise 50tl fazla verir adıma fatura kestiririm. Tamam seri no dan kontrol edilebilir ancak herhangi bir sorunda adamlar fatura getir kardeşim iade ya da değişim için derse elinde kalır cihaz. Sıfırı 850 ise senin istediğin 800 fazla bence bir de bunu donanımhaber e falan koy ilan aç orada daha kolay alıcı bulursun.