folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Sıfır Asus Strix 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Satılık Sıfır Asus Strix 7.1 Oyuncu Kulaklığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    Fogger bunu yazdı
    MuhammeT bunu yazdı

Ses sistemi alinir o fiyata :) cihaz guzel ama yuksek sanki fiyat.

ses sistemi gibi cihaz zaten hocam :D. Sıfır en düşük 850 civarında gördüm bende 800 den koydum 

hocam yanlış anlama da sıfırı 850 ise 50tl fazla verir adıma fatura kestiririm. Tamam seri no dan kontrol edilebilir ancak herhangi bir sorunda adamlar fatura getir kardeşim iade ya da değişim için derse elinde kalır cihaz. Sıfırı 850 ise senin istediğin 800 fazla bence bir de bunu donanımhaber e falan koy ilan aç orada daha kolay alıcı bulursun.

Hocam normal fiyatı yaklaşık 1k indirimli haliyle görmüştüm indirim bitince gene bin lira civarında bulunabilecek bir alet alıcı bulamazsam kendim kullanmayı düşünüyorum fiyat düşürmeyi pek düşünmüyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

800 lira veriyorsam ben bi kulaklığa bluetoothlu olmasını beklerim, güzel ama kablo ve bluetooth opsiyonları olmalıydı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

800 lira veriyorsam ben bi kulaklığa bluetoothlu olmasını beklerim, güzel ama kablo ve bluetooth opsiyonları olmalıydı

Bi üst modeli çıkartırken bunu dikkate alacağım teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sen kullanacaksan da satacaksan da bir şekilde faturasını temin etmeye çalış. Çoğu yer sırf sıkıntı çıkartmak için fatura istiyor. Adama imzalı kaşeli tarihli garanti belgesi var elimde diyorum yok olmaz fatura getir yoksa işlem yapmayız diyor. Ürünü alıp oradakilerin kafasına vura vura kıracaksın. İnsanı zorla sahtekarlık yapmaya itiyorlar.

ArduouS Kablosuz demek sıkıntı demek hangi teknoloji hangi alet olursa olsun. Mecburiyet hariç hiç bir şeyin kablosuzunu tavsiye etmiyorum. 300 Mbit kablosuz modemde bile 3 metre mesafede modem ile usb birbirlerine bakıyorlar yine de arada ping kaybı oluyor. O mesafede bile kayıpsız iletişim için 1200 Mbit hızlı usb zımbırtı + modeme toplamda 500-600 TL vermem gerekiyorsa sokarım öyle kablosuza 2 TL'ye 2 metre kablo çekerim kafam rahat olur. Ek olarak kablosuz aletlerin vücuda hangisinin ne kadar zarar verdiğini de bilmiyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Sen kullanacaksan da satacaksan da bir şekilde faturasını temin etmeye çalış. Çoğu yer sırf sıkıntı çıkartmak için fatura istiyor. Adama imzalı kaşeli tarihli garanti belgesi var elimde diyorum yok olmaz fatura getir yoksa işlem yapmayız diyor. Ürünü alıp oradakilerin kafasına vura vura kıracaksın. İnsanı zorla sahtekarlık yapmaya itiyorlar.

ArduouS Kablosuz demek sıkıntı demek hangi teknoloji hangi alet olursa olsun. Mecburiyet hariç hiç bir şeyin kablosuzunu tavsiye etmiyorum. 300 Mbit kablosuz modemde bile 3 metre mesafede modem ile usb birbirlerine bakıyorlar yine de arada ping kaybı oluyor. O mesafede bile kayıpsız iletişim için 1200 Mbit hızlı usb zımbırtı + modeme toplamda 500-600 TL vermem gerekiyorsa sokarım öyle kablosuza 2 TL'ye 2 metre kablo çekerim kafam rahat olur. Ek olarak kablosuz aletlerin vücuda hangisinin ne kadar zarar verdiğini de bilmiyoruz.

Hocam ürün hediye olduğu için fatura gelmedi. Bende sıkıntı olur mu diye asus servisini aradım dedim böyle böyle bu ürünün garantisini nasıl sağlayacaksınız. Bunun üzerine Asus servisinden aldığım cevap seri numarasıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz sıkıntı olmaz 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

upcık

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

20tl veririm kargoyu sen ödersen tabi =)

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

20tl veririm kargoyu sen ödersen tabi =)

Gel üstüne bide sana fülfül ısmarlayım :D

Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 20
satılık