Satılık Sistem
-
up
-
bildiğin performans pc si hocam :) fiyat bana göre iyi.. durumum olsa alırdım eve vallaha :/
-
zone bunu yazdı
bildiğin performans pc si hocam :) fiyat bana göre iyi.. durumum olsa alırdım eve vallaha :/
valla aynen hacım 1300 tl ye düştüm fiyatı eğer yine alıcı bulamazsam son çare Ukraynaya götürmek zorunda kalıcam makinayı :)
-
Hacılar yok mu hala düşünen fiyatı 1200 e düştüm :|
Bu fiyatada alıcı bulamıyoruz böle pc için valla :S
-
-
şehir nereydi senin?
edit: sıfır fatura istiyorlarmış kolay gelsin sana.
janni tarafından 26/Haz/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
ucenmi bunu yazdı
Hacı laptopun özellikleri benim için biraz düşük geldi.Bu makinayı sattıkdan sonra zaten elimde başka bişey kalmayacağı için alacağım laptopu daha üst bişey almak istiyorum.Çünkü üni bitene kadar başka makina almıyacağım.
@Janni
İstanbuldayım hocam.Ne için fatura istiyorlarmış ?
-
bir arkadaş şirketine bilg. alacakta sıfır ve faturalı olacakmış şimdi görüştümde..
-
u235 bunu yazdıucenmi bunu yazdı
Hacı laptopun özellikleri benim için biraz düşük geldi.Bu makinayı sattıkdan sonra zaten elimde başka bişey kalmayacağı için alacağım laptopu daha üst bişey almak istiyorum.Çünkü üni bitene kadar başka makina almıyacağım.
@Janni
İstanbuldayım hocam.Ne için fatura istiyorlarmış ?
haklısın hoccam hayırlı satışlar :) laptop alacaksan toshiba al banamısın demedi alet 3 senedir gece gündüz kullanmama rağmen :)
-
vestel nb onyx plus 156x-i3235-e50-b7 + 300 lira ya ilgilenirmisin olmadı pazarlık yaparız