Satılık Tarla Türü Arazi Lazım Ucuz Olacak'
-
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------
Buradan değilde sahibinden.com gibi yerleri incelersen daha sağlıklı olur, o fiyata rahatlıkla 1 dönüm verimli bir arazi bulabilirsin. Ben yardımcı olmak isterdim fakat o fiyata portföyümde arazi bulamadım. Tavsiyem iskanı olmayan arazilere yönelmen çünkü 5 katlı yapı izni vardır arsanın 300m2 dir fiyat olarak 150bin lira çekerler, ama iskan olmayınca aynı yeri 70bin'e alabilirsin. Bulabilirsen iskansız arsalar senin işini hayli hayli görür. Ayrıca çiftlik türevi yapılarda iskan izni çıkartması yapı izni çıkartmasından daha kolaydır.
Antalyada örnek arsa ilanı, işini görmez ama bence buradan takip et.
Buda tam senlik hazır çiftlik edirnede
biri 300 mt sadece ev olur biride uçmuş -
cilginsucu bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
Buradan değilde sahibinden.com gibi yerleri incelersen daha sağlıklı olur, o fiyata rahatlıkla 1 dönüm verimli bir arazi bulabilirsin. Ben yardımcı olmak isterdim fakat o fiyata portföyümde arazi bulamadım. Tavsiyem iskanı olmayan arazilere yönelmen çünkü 5 katlı yapı izni vardır arsanın 300m2 dir fiyat olarak 150bin lira çekerler, ama iskan olmayınca aynı yeri 70bin'e alabilirsin. Bulabilirsen iskansız arsalar senin işini hayli hayli görür. Ayrıca çiftlik türevi yapılarda iskan izni çıkartması yapı izni çıkartmasından daha kolaydır.
biri 300 mt sadece ev olur biride uçmuş
-----------------------------300m2 olanı zaten örnek verdim yanıonda bir tane daha 300m2 arsa var ikiside satılık, sıkı pazarlık yaparsan 80 bine kapatırsın 600m2 arsayı, diğeride zaten gayet uygun 14 dönüm arsa var, ilana göre birde il merkezinde!!! Şunuda unutmamak gerek pazarlık payı her zaman vardır arsa ve türevi gayrimenkullerde!
Ayrıca sen tok satıcı diyorsun da bu yorumunla sende tok alıcı grubuna giriyorsun :)
NOT: Ayrıca kelepir bir yer bulmanın tek yolu arabaya binip olası yerleri gezmektir, zaten satılık olan arazilerde satılık ibaresi mevcut oluyor. Sıcak sıcak pazarlığını yaparsın anlaşırsın mal sahibiyle. Yoksa buradan istediğin türden araziyi bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.
-
JeremYC30 bunu yazdı:
cilginsucu bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------Buradan değilde sahibinden.com gibi yerleri incelersen daha sağlıklı olur, o fiyata rahatlıkla 1 dönüm verimli bir arazi bulabilirsin. Ben yardımcı olmak isterdim fakat o fiyata portföyümde arazi bulamadım. Tavsiyem iskanı olmayan arazilere yönelmen çünkü 5 katlı yapı izni vardır arsanın 300m2 dir fiyat olarak 150bin lira çekerler, ama iskan olmayınca aynı yeri 70bin'e alabilirsin. Bulabilirsen iskansız arsalar senin işini hayli hayli görür. Ayrıca çiftlik türevi yapılarda iskan izni çıkartması yapı izni çıkartmasından daha kolaydır.
biri 300 mt sadece ev olur biride uçmuş
-----------------------------300m2 olanı zaten örnek verdim yanıonda bir tane daha 300m2 arsa var ikiside satılık, sıkı pazarlık yaparsan 80 bine kapatırsın 600m2 arsayı, diğeride zaten gayet uygun 14 dönüm arsa var, ilana göre birde il merkezinde!!! Şunuda unutmamak gerek pazarlık payı her zaman vardır arsa ve türevi gayrimenkullerde!
Ayrıca sen tok satıcı diyorsun da bu yorumunla sende tok alıcı grubuna giriyorsun :)
NOT: Ayrıca kelepir bir yer bulmanın tek yolu arabaya binip olası yerleri gezmektir, zaten satılık olan arazilerde satılık ibaresi mevcut oluyor. Sıcak sıcak pazarlığını yaparsın anlaşırsın mal sahibiyle. Yoksa buradan istediğin türden araziyi bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.
bana 300 mk 600 mt lazım değil bana 5000-10000 20000 mt ler lazım kardeş gezerekte bulunmaz ya emlakcı yada internet -
Antalya gazipaşa ilçesinde istersen yardımcı olayım hacı.
olur dersen bi pm atıver ilgilenim.
-
sezoo bunu yazdı:
kardeş sevinirim -
niğde borda ilçesinde düz ovada istersen pm at hesaplı verecez tarlanın geleceği parlak hayvancılığa uygun suyu ve elektiriği var
-
abdullahozcan bunu yazdı:
niğde borda ilçesinde düz ovada istersen pm at hesaplı verecez tarlanın geleceği parlak hayvancılığa uygun suyu ve elektiriği var
KAÇ DÖNÜM KAÇTAN VERİLECEK -
33 dönüm 33000mkare 50bine verecem tapu hazır hayvancılık kredisine uygun çifçiliğe uygun çevrede italyanlar yeşil elma ekti yetiştiriyorlar hangisini yapmak istersen
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------33 dönüm 33000mkare 50bine verecem tapu hazır hayvancılık kredisine uygun çifçiliğe uygun çevrede italyanlar yeşil elma ekti yetiştiriyorlar hangisini yapmak istersen
-----------------arsanın resimleri varsa kardeş gönderebilirmisin
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------orda krom yatağı mı vardı bakır yatağı mı vardı bi maden yatağı vardı ama...