folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Tarla Türü Arazi Lazım Ucuz Olacak'

Satılık Tarla Türü Arazi Lazım Ucuz Olacak'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

çılgınsucu resim var ama yükleyemedim

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

yokmu tarlasını tapanını satan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam bi karnını doyurda öle çiftlik yap hayatını yaşa haksıymıyım daha demin iş arıyordun :D

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    hoca adapazarı düşünürmüsün senin için bir araştırayım istersen tanıdıklar var orda

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bi karnını doyurda öle çiftlik yap hayatını yaşa haksıymıyım daha demin iş arıyordun :D

haksızsın üstüne vazife olmayan gereksiz eleştiri yapma paramın olmadığı kim söyledi.allahıma şükür karnımda doyuyor doyurana şükür

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

haksızsın üstüne vazife olmayan gereksiz eleştiri yapma paramın olmadığı kim söyledi.allahıma şükür karnımda doyuyor doyurana şükür

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

C-force bunu yazdı:
    hoca adapazarı düşünürmüsün senin için bir araştırayım istersen tanıdıklar var orda

sağolasın kardeşim bana antalya ısparta yozgat illerinden lazım

ilgine teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

moruq eğer alacağın arazinin olduğu yere gidip yerleşeceksen ne işin var oralarda yaw

gelcen yukarılara biraz. çiftlik için diyosan gel düzce sakarya civarına. hem uygun arazi bulursun hem de doğal güzellik açısından çok daha tatmin edici olur.

ben düzcedeyim ve bu bölgede (sakarya, düzce, bursa) gayrimenkul değerleme yapıyorum. buralar olur dersen, ki kesinlikle tavsiye ederim, bakarım buralarda. çalışmalarımdan da araştırırım bi arşivleri karıştırrım filan..

hergün nette vaktim olmuyor, anasayfadaki konu başlıkları ile takılıom diye görmeyebilirim. buyüzden uyarsa pm atarsın.ilgilenirim.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:

moruq eğer alacağın arazinin olduğu yere gidip yerleşeceksen ne işin var oralarda yaw

gelcen yukarılara biraz. çiftlik için diyosan gel düzce sakarya civarına. hem uygun arazi bulursun hem de doğal güzellik açısından çok daha tatmin edici olur.

ben düzcedeyim ve bu bölgede (sakarya, düzce, bursa) gayrimenkul değerleme yapıyorum. buralar olur dersen, ki kesinlikle tavsiye ederim, bakarım buralarda. çalışmalarımdan da araştırırım bi arşivleri karıştırrım filan..

hergün nette vaktim olmuyor, anasayfadaki konu başlıkları ile takılıom diye görmeyebilirim. buyüzden uyarsa pm atarsın.ilgilenirim.

çok isterim ama planlarıma ters düşüyor ıspartaya yakınım 1,5 saat yozgatta ailem var antalyada saten kendim var öbürtürlü bölünürüm.tşk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

yalova'da var.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
Toplam Hit: 5287 Toplam Mesaj: 31